Ράνταλ Έμετ: Φέρεται να πρόσφερε ρόλους σε γυναίκες με αντάλλαγμα το σεξ

Ράνταλ Έμετ: Φέρεται να πρόσφερε ρόλους σε γυναίκες με αντάλλαγμα το σεξ

Ο γνωστός κινηματογραφικός παραγωγός αρνείται όλες τις κατηγορίες, όμως οι Los Angeles Times, που έβγαλαν το δημοσίευμα, «δεν κάνουν πίσω»

randall-emmett3
Μετά το σκάνδαλο με τις φωτογραφίες που διέρρευσαν και τον δείχνουν σε ερωτικές περιπτύξεις με δύο γυναίκες, ενώ βρισκόταν σε σχέση με τη Λάλα Κεντ, ο Ράνταλ Έμμετ έρχεται αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες.

Σύμφωνα με τους Los Angeles Times, ο κινηματογραφικός παραγωγός πρόσφερε ρόλους σε γυναίκες ηθοποιούς ως αντάλλαγμα για τις σεξουαλικές τους υπηρεσίες.

Αν και ο ίδιος αρνείται τους ισχυρισμούς αυτούς και δήλωσε μέσω εκπροσώπου του στο People πως: «Αυτές οι φήμες προέρχονται από έναν ισχυρισμό της Λάλα Κεντ που χρονολογείται από το 2012 και είναι ανυπόστατες», οι Los Angeles Times ισχυρίζονται πως το άρθρο τους που κατηγορεί τον παραγωγό για τις πράξεις αυτές, βασίζεται σε εκατοντάδες καταθέσεις, αρχεία και συνεντεύξεις με κοπέλες που έχουν περάσει από... τα χέρια του.

Μια από αυτές τις γυναίκες ισχυρίστηκε σε μια επιστολή που έλαβε η εφημερίδα Los Angeles Times πως ο Ράνταλ Έμμετ της είπε όταν ήταν μόλις 23 ετών «ότι για να πάρει κάποιον ρόλο από εκείνον, θα έπρεπε να του κάνει μερικές σεξουαλικές χάρες».

Από την άλλη μεριά, εκπρόσωπός του τοποθετήθηκε σχετικά με τη συγκεκριμένη μαρτυρία, αναφέροντας: «Αυτοί οι ισχυρισμοί είναι ψευδείς και αποτελούν μέρος μιας γνωστής πλέον, καμπάνιας δυσφήμισης που ενορχηστρώθηκε από την πρώην αρραβωνιαστικιά του Ράνταλ για να επηρεάσει τη διαμάχη για την κηδεμονία του παιδιού τους, Όσεαν Κεντ Έμμεττ».

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η Λάλα Κεντ είπε ψέματα και χειραγώγησε κι άλλους στην απέλπιδα προσπάθειά της να κερδίσει την πλήρη επιμέλεια της κόρης της και να διατηρήσει το όνομά της στον Τύπο».


Βέβαια, πηγές που υποστηρίζουν το ρεπορτάζ των Times ανέφεραν στην Page Six: «Αυτό το άρθρο γράφτηκε ξεκάθαρα με τη βοήθεια πολλών πηγών και με πολλούς, πολλούς μήνες ρεπορτάζ. Ο Λάλα ήταν μόνο ένα μικρό μέρος όλης αυτής της ιστορίας. Το άρθρο επικεντρώνεται στις πραγματικά σκοτεινές επιχειρηματικές πρακτικές του Ράνταλ, τα τελευταία 10 και πλέον χρόνια».

Η νεαρή γυναίκα που αποκάλυψε τι συνέβη με τον παραγωγό, όταν ήταν 23 χρονών, κατάφερε τελικά, να κερδίσει δευτερεύοντες ρόλους σε δύο από τις ταινίες του Έμετ, σε αντάλλαγμα του ερωτικού μασάζ που έκανε στον παραγωγό ταινιών.

Μια άλλη γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο παραγωγός του «Irishman» της έστειλε απευθείας μήνυμα στο Instagram, με «ανεπιθύμητο» περιεχόμενο, στις αρχές του 2022.

«Σοκαρίστηκα και ανησύχησα, γιατί ο Ράνταλ είναι ένας ξένος για εμένα. Η επιμονή του, παρά το γεγονός ότι δεν απάντησα ποτέ σε μήνυμά του, είναι τρομακτική», αναφέρει η γυναίκα σε κατάθεσή της.

Ο Ράνταλ Έμετ φρόντιζε να μείνει κρυφή η συμπεριφορά του και μάλιστα, πλήρωνε τις γυναίκες για να υπογράψουν συμφωνίες απορρήτου, που τις δέσμευαν να κρατήσουν μυστικές τις υποτιθέμενες στενές σχέσεις μαζί του. Ο παραγωγός αρνήθηκε και αυτό το γεγονός.



Ειδήσεις σήμερα:

Ηλίας Νικολακόπουλος: Πάνδημη θλίψη για το δημοσκόπο της Μεταπολίτευσης

Απεργίες και κορωνοϊός προκαλούν... έμφραγμα στα αεροδρόμια: Σε απόγνωση χιλιάδες ταξιδιώτες - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Κορωνοϊός: Ποιοι και γιατί χρειάζονται τη δεύτερη αναμνηστική δόση - Το σκεπτικό της Επιτροπής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης