Μετά το σκάνδαλο με την απιστία του Ράνταλ Έμμετ, η Λάλα Κεντ δηλώνει «τραυματισμένη μεν, αλλά ανακουφισμένη»

Μετά το σκάνδαλο με την απιστία του Ράνταλ Έμμετ, η Λάλα Κεντ δηλώνει «τραυματισμένη μεν, αλλά ανακουφισμένη»

Το εντυπωσιακό μοντέλο χώρισε μετά από 3 χρόνια με τον κινηματογραφικό παραγωγό των ταινιών «2 Guns» και «The Irishman», Ράνταλ Έμετ - Έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη - «Μακάρι να βρισκόταν μία γυναίκα από όλες αυτές και να με προειδοποιούσε», είπε μεταξύ άλλων

lalakent
Μπορεί να άργησε 3 χρόνια, όμως κάλλιο αργά παρά ποτέ... Η Λάλα Κεντ συνειδητοποίησε πλέον ότι ο παραγωγός ταινιών Ράνταλ Έμμετ ήταν το χειρότερο πράγμα που της έχει συμβεί.

Η 31χρονη καλλονή «αγνοούσε» πλήρως το τι συνέβαινε γύρω της όσο ήταν σε σχέση μαζί του και σε πρόσφατη συνέντευξή της στην σειρά podcast «Not Skinny But Not Fat», παραδέχτηκε πως αν και καταλάβαινε πως κάτι δεν πάει σωστά, αρνούταν να το δεχτεί. Τα λόγια της έρχονται μετά το σκάνδαλο με τον παραγωγό, αφού διέρρευσαν φωτογραφίες που τον δείχνουν σε ερωτικές περιπτύξεις με δύο γυναίκες.


«Έπρεπε να το είχα καταλάβει νωρίτερα. Ήξερα μέσα μου ότι με απατάει. Κι όμως, το χειρότερο πράγμα που συνέβη στη ζωή μου, μου πρόσφερε το καλύτερο πράγμα, την κόρη μου. Δεν είναι περίεργο;», δήλωσε αρχικά το μοντέλο.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, εκείνη και ο Έμμετ έμειναν μαζί μόνο 3 χρόνια, όμως κι αυτά ήταν αρκετά για τον κινηματογραφικό παραγωγό να της «καταστρέψει» την αυτοπεποίθηση και τον ψυχισμό.

kent

«Μακάρι να βρισκόταν μία γυναίκα από όλες αυτές και να με προειδοποιούσε. Έστω για τα μηνύματα που έστελνε. Ας μου έλεγαν: Ο δικός σου δεν είναι οκ. Κανείς δε με σκέφτηκε όμως. Τι δε θα έδινα για να το μάθω νωρίτερα..», ανέφερε το μοντέλο.


Κλείσιμο
Η ξανθιά καλλονή ανακάλυψε ότι ο σύντροφός της είναι άπιστος, μετά από 3 χρόνια μαζί του και αφού απέκτησαν ένα παιδί, όταν φωτογραφίες που τον δείχνουν ανάμεσα σε δύο γυναίκες διέρρευσαν στο διαδίκτυο, ενώ βρισκόταν στο Νάσβιλ για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Έκτοτε, το ζευγάρι χώρισε, ενώ μοιράζονται την επιμέλεια της κόρης τους, Όσεαν.


«Μόλις είδα αυτές τις φωτογραφίες, ήξερα ακριβώς τι πρέπει να κάνω. Δεν συζήτησα τίποτα. Βρήκα απλώς τον τρόπο να φύγω αμέσως από αυτή τη σχέση. Όμως, μου έχει αφήσει κατάλοιπα. Νιώθω ότι η ψυχή μου τραυματίστηκε», εξήγησε κλείνοντας η Λάλα Κεντ τονίζοντας πως είναι πολύ τυχερή που δεν έφτασε στα σκαλιά της εκκλησίας με αυτό τον άνδρα.






Ειδήσεις σήμερα:

«Σας αγαπώ»: Το μήνυμα που έσωσε την 19χρονη που βρέθηκε γυμνή στο υπόγειο του απαγωγέα της στη Γιούτα

Λογομάχησαν, έβγαλαν όπλα κι άρχισαν να πυροβολούν σε καφενείο στο Ηράκλειο

Το Ελεγκτικό Συνέδριο δίνει το «πράσινο φως» για το καζίνο στο Ελληνικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης