Μάγια Χοκ για την Ούμα Θέρμαν: Αν η μητέρα μου δεν είχε κάνει άμβλωση στην εφηβεία της, τίποτα δεν θα ήταν ίδιο τώρα

Μάγια Χοκ για την Ούμα Θέρμαν: Αν η μητέρα μου δεν είχε κάνει άμβλωση στην εφηβεία της, τίποτα δεν θα ήταν ίδιο τώρα

Η κόρη της δημοφιλούς ηθοποιού μίλησε για τα δικαιώματα των γυναικών και αναφέρθηκε στην άμβλωση που είχε κάνει η μητέρα της, όταν ήταν έφηβη

Σχεδιο_χωρις_τιτλο__14_
Μετά την ακύρωση του νόμου «Roe vs. Wade» που προστατεύει την ελευθερία μιας εγκύου γυναίκας να επιλέξει να προβεί σε άμβλωση, όλο και περισσότερες γυναίκες μιλούν ανοιχτά για τις εμπειρίες τους.

Η κόρη της Ούμα Θέρμαν και του Ίθαν Χοκ, Μάγια Χοκ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Τζίμι Φάλον και αναφέρθηκε στην άμβλωση που είχε κάνει η μητέρα της, κατά την εφηβεία της και τελικά, ήταν και ο λόγος που γεννήθηκε η ίδια.

«Πριν έρθω εδώ και σου μιλήσω, τηλεφώνησα στη μητέρα μου και της ζήτησα συμβουλές. Έτσι, ξεκινήσαμε να μιλάμε για την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου και αυτό το άρθρο που είχε γράψει η μητέρα μου πριν λίγους μήνες, όταν ξεκίνησαν τους πρώτους περιορισμούς στο θέμα των αμβλώσεων», είπε αρχικά η 23χρονη.

Όπως ανέφερε αργότερα, αν η μητέρα της δεν είχε κάνει εκείνη την άμβλωση κατά την εφηβική της ηλικία, τότε η ζωή τόσο της ίδιας, όσο και της κόρης της θα ήταν πολύ διαφορετικές.

Κλείσιμο

«Εάν η μαμά μου δεν είχε κάνει αυτή την έκτρωση σε τόσο νεαρή ηλικία, τότε δεν θα γινόταν το άτομο που έγινε και εγώ δεν θα είχα γεννηθεί», τόνισε.

«Οι ζωές και των δύο γονιών μου θα είχαν εκτροχιαστεί, εάν δεν είχε πρόσβαση σε μία ασφαλή και νόμιμη ιατρική φροντίδα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.


Τέλος, ανέφερε πως εκείνοι που έχουν την οικονομική δυνατότητα, πάντα θα έχουν την ευκαιρία να προχωρήσουν σε άμβλωση, σε αντίθεση με τους υπολοίπους, οι οποίοι «όχι μόνο δεν θα μπορούν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, αλλά θα χάσουν τις ζωές τους».


Ειδήσεις σήμερα:

Ηλίας Νικολακόπουλος: Πάνδημη θλίψη για το δημοσκόπο της Μεταπολίτευσης

Απεργίες και κορωνοϊός προκαλούν... έμφραγμα στα αεροδρόμια: Σε απόγνωση χιλιάδες ταξιδιώτες - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Κορωνοϊός: Ποιοι και γιατί χρειάζονται τη δεύτερη αναμνηστική δόση - Το σκεπτικό της Επιτροπής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης