Survivor - Βρισηίδα Ανδριώτου: Η Μυριέλλα «φούσκωσε» κάποια πράγματα για να πάρει με το μέρος της τη Ναυσικά

Survivor - Βρισηίδα Ανδριώτου: Η Μυριέλλα «φούσκωσε» κάποια πράγματα για να πάρει με το μέρος της τη Ναυσικά

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για την εμπειρία της και την «κόντρα» που λέγεται ότι είχε με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

βνρισηδια_cleanup
Συνέντευξη παραχώρησε η Βρισηίδα Ανδριώτου, λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor και αναφέρθηκε στους συμπαίκτες της, ενώ διευκρίνισε κάποια πράγματα σχετικά με το πολυσυζητημένο επισόδειο με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο ξενοδοχείο, πριν μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι λέγεται πως είχε σχολιάσει τη Ναυσικά με άσχημα λόγια και αυτός ήταν ο λόγος που οι δυο γυναίκες δεν ήρθαν ποτέ κοντά.

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είχα σχολιάσει όλους τους παίκτες και μέσα σε αυτούς και τη Ναυσικά. Έκανα δύο, τρία απλά σχόλια, αλλά η Μυριέλλα τα φούσκωσε για να πάρει με το μέρος της τη Ναυσικά, στο πλαίσιο της στρατηγικής. Παρόλα αυτά, δεν της κράτησα κακία και της είπα ότι τη συγχώρησα για αυτό που έκανε», ανέφερε στο περιοδικό Hello.

ναυσικαμυριελλα
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Άρη Σοϊλέδη, με τον οποίο φάνηκε να έρχεται κοντά τις τελευταίες ημέρες στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Αναγκαστικά ήρθαμε κοντά με τον Άρη, διότι στην ομάδα ήμασταν μόνο τέσσερα άτομα. Δεν ήταν δυνατόν να δημιουργηθεί κλίκα μεταξύ τεσσάρων ατόμων. Κερδίζαμε έπαθλα, με αποτέλεσμα να διασκεδάζουμε περισσότερο. Δεν είχαμε να χωρίσουμε κάτι. Πιστευω πως οι παρέες που έκανε ο Άρης δεν ήθελαν να είναι κοντά μου κι αυτό στην αρχή τον επηρέασε αρνητικά προς το πρόσωπό μου», είπε χαρακτηριστικά.

βρισηιδα


Ειδήσεις σήμερα:

Ηλίας Νικολακόπουλος: Πάνδημη θλίψη για το δημοσκόπο της Μεταπολίτευσης

Απεργίες και κορωνοϊός προκαλούν... έμφραγμα στα αεροδρόμια: Σε απόγνωση χιλιάδες ταξιδιώτες - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Κορωνοϊός: Ποιοι και γιατί χρειάζονται τη δεύτερη αναμνηστική δόση - Το σκεπτικό της Επιτροπής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης