Ασημίνα: «Ο Χρήστος έμαθε για τη συμμετοχή μου στο Survivor 3 μέρες πριν φύγω, φρίκαρε»

Ασημίνα: «Ο Χρήστος έμαθε για τη συμμετοχή μου στο Survivor 3 μέρες πριν φύγω, φρίκαρε»

Η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για την απόφασή της να πάει στον Άγιο Δομίνικο και αποκάλυψε πώς αντέδρασαν οι δικοί της άνθρωποι

asimina-dantis
To Survivor σιγά σιγά πλησιάζει προς το τέλος του και οι παίκτες μιλούν για πιο προσωπικά τους θέματα. Η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο μίλησε στο συμβούλιο και αποκάλυψε πώς ξεκίνησε το ταξίδι της στον Άγιο Δομίνικο αλλά και την τόσο δυνατή εμπειρία που ζει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η αθλήτρια αρχικά είπε ότι το σκεφτόταν γιατί νόμιζε ότι είναι μικρή για να ζήσει όλο αυτό όμως στη συνέχεια σκέφτηκε ότι μία ζωή την έχουμε και ότι είναι κρίμα να χάσει μία τέτοια ευκαιρία.

«Στην αρχή φρίκαρα με την ιδέα του Survivor», είπε η Ασημίνα η οποία αποκάλυψε ότι το είπε στους γονείς της και τον σύντροφό της Χρήστο Δάντη μόλις λίγες μέρες πριν φύγει.

Μάλιστα, όπως τόνισε, όταν το έμαθε ο γνωστός τραγουδοποιός φρίκαρε γιατί γνωρίζει ότι είναι πεισματάρα και θα έκανε πολύ καιρό να επιστρέψει όμως μετά αποφάσισε να τη στηρίξει σε κάθε της επιλογή.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl3rccv09zbd)

Η Ασημίνα αναφέρθηκε και στα δάκρυα των γονιών της όταν χρειάστηκε να την αποχωριστούν καθώς γνώριζαν ότι θα έκαναν πολύ καιρό για να την ξαναδούν.


Ειδήσεις σήμερα:

Ηλίας Νικολακόπουλος: Πάνδημη θλίψη για το δημοσκόπο της Μεταπολίτευσης

Απεργίες και κορωνοϊός προκαλούν... έμφραγμα στα αεροδρόμια: Σε απόγνωση χιλιάδες ταξιδιώτες - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Κορωνοϊός: Ποιοι και γιατί χρειάζονται τη δεύτερη αναμνηστική δόση - Το σκεπτικό της Επιτροπής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης