Την απάντησή της στονΔημήτρη Λιγνάδη που τη χαρακτήρισε «παρατράγουδο» στη χθεσινή του απολογία, έδωσε η Τζεφ Μοντάνα.
Το μοντέλο μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» κι αναφέρθηκε στη δίκη, αλλά και τους ισχυρισμούς του Δημήτρη Λιγνάδη.
«Έχει καταλάβει τι γίνεται; Δεν κρίνεται σε αυτή τη δίκη ως καλλιτεχνικός διευθυντής, κρίνεται ως άνθρωπος και για το πόσο επικίνδυνος είναι για αυτή την κοινωνία», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl1l12ebhal5)
Στη συνέχεια, δήλωσε πως είναι απαράδεκτο να χαρακτηρίζει κανείς αναληθείς τις μαρτυρίες των θυμάτων, αναλόγως το επάγγελμά τους.
«Είναι ευτελές, είναι δειλό να δηλώνεις πως οι απολογίες αυτών των θυμάτων σχετίζονται με την καριέρα τους και την καριέρα του καθενός. Άκουγε τίποτα τόσους μήνες που γίνεται όλο αυτό;», δήλωσε.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.