Η Τζεφ Μοντάνα για τον Λιγνάδη: «Με τραυμάτισε, αυτή η ιστορία έχει πολύ πόνο»

Η Τζεφ Μοντάνα για τον Λιγνάδη: «Με τραυμάτισε, αυτή η ιστορία έχει πολύ πόνο»

Το γνωστό μοντέλο μίλησε για τον Λιγνάδη, την ταυτότητα φύλου της, αλλά και τις δύσκολες εμπειρίες που έχει βιώσει εξαιτίας του - Τι λέει για τους δύο γάμους που έχει κάνει - Δείτε βίντεο

jeff_montana
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Τζεφ Μοντάνα και αναφέρθηκε στη σχέση της με τον πατέρα της, το φύλο της, αλλά και τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Το γνωστό μοντέλο μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων, δεν δίστασε να μιλήσει για τους δύο γάμους που είχε κάνει στο παρελθόν.

«Πριν έξι χρόνια, ανακοίνωσα στους γονείς μου ότι είμαι γυναίκα. Πάντα ήμουν αυτή, δεν είναι ότι άλλαξε κάτι», είπε αρχικά και πρόσθεσε για τις αντιδράσεις των γονιών της: «Ο πατέρας μου έπαψε να μου μιλάει, ενώ η μητέρα μου το πήρε καλά, μιλάμε, είναι πιο κουλ. Από το 2016 δεν έχω μιλήσει ξανά με τον μπαμπά μου και δεν με έχει πάρει ποτέ τηλέφωνο. Δεν είναι ότι δεν με αγαπάει ή δεν με αποδέχεται, αλλά το πρόβλημά μας είναι στον σεβασμό. Αγαπάω και σέβομαι όποιον με αγαπάει και με σέβεται».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj7arrzivbnl)

Για τη διαφορετικότητά της, η ίδια εξήγησε ότι πάντα γνώριζε ποια είναι και πώς τη βλέπει ο κόσμος. «Πάντα ήξερα ότι είμαι διαφορετική από τους υπόλοιπους. Είναι δύσκολο να επιβιώσεις σε μία κοινωνία που δεν σε βλέπει. Υπήρξαν δυσκολίες και το ένστικτο επιβίωσής μου ήταν πολύ ανεπτυγμένο μέσα μου», είπε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj7awn7d75yh)
Κλείσιμο

Για τη γνωριμία της με τον Αλέξη Κούγια, η Τζεφ Μοντάνα δήλωσε: «Ο πατέρας μου κι εκείνος είναι της ίδιας γενιάς, με την ίδια νοοτροπία και την ίδια συμπεριφορά. Αποδέχομαι τη νοοτροπία τους, δεν την ενστερνίζομαι όμως. Την παρατηρώ».

Όσο για τη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, η ίδια δήλωσε πως ένιωσε πολύ άσχημα, όταν τον αντίκρισε στο δικαστήριο. «Ήταν ντροπή όλα αυτά που έκανε, ένιωσα απαίσια, δεν ήθελα να τον κοιτάω. Με τραυμάτισε. Όχι μόνο ο Λιγνάδης βέβαια, είχα συνηθίσει σε επιθετικές συμπεριφορές. Δεν είχα την γνώση αυτή όμως, στην μικρή ηλικία που τον γνώρισα. Αυτή η ιστορία έχει πολύ πόνο», ανέφερε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj7bd9pbhdch)

Η Τζεφ Μοντάνα αναφέρθηκε στους δύο γάμους που έκανε στο παρελθόν. Ο ένας μάλιστα, ήταν με την τραγουδίστρια Ίλια Ντάρλινγκ.

«Παντρεύτηκα την Ίλια στα 19 μου. Παντρεύτηκα και δεύτερη φορά με μία τρανς γυναίκα. Θέλω να είναι καλά η Ίλια, έχει κι ένα παιδάκι εδώ στην Ελλάδα. Γνώριζε για τη φύση μου από την αρχή, φορούσαμε μέχρι και τα ίδια ρούχα. Ήταν αποδεκτή από την οικογένειά μου η Ίλια», εξήγησε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj7be9246601)

Τέλος, για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει, δήλωσε: «Δεν έχω κάνει καμία αισθητική επέμβαση. Τα μεγάλα χείλη τα έχω, γιατί κατάγομαι από την Αφρική».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj7bgtfhvd8x)


Ειδήσεις σήμερα:

Γαλλικές εκλογές: Νίκη Μακρόν στον α' γύρο με 27,6% έναντι 23,4% της Λεπέν


Γιάννης Λεβεντάκης: Ο λουλουδοπόλεμος στον Μαζωνάκη


Ρούλα Πισπιρίγκου: Μόνιτορ, επεισόδια και αναισθητικά στο στόχαστρο των ερευνών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης