«X Factor»: Η εμφάνιση-έκπληξη της Αναστασίας «έκλεψε» τις εντυπώσεις - Δείτε βίντεο

«X Factor»: Η εμφάνιση-έκπληξη της Αναστασίας «έκλεψε» τις εντυπώσεις - Δείτε βίντεο

Ο Χρήστος Μάστορας δήλωσε μεγάλος θαυμαστής της 19χρονης τραγουδίστριας που ξεσήκωσε το κοινό με τις δύο viral επιτυχίες της, «Αμαρτίες» και «Λίγο Λίγο»

AZ3A7782
Ο παρουσιαστής του X Factor, Αντρέας Γεωργίου, σε μεγάλα κέφια και αυτήν την Κυριακή, επιβεβαίωσε τους κριτές-μέντορες που τον αποκαλούν… «Νουρέγεφ»!

Στην έναρξη του 5ου live show, πλαισιωμένος από δύο χορεύτριες και δύο χορευτές, παρουσίασε μία εκρηκτική χορογραφία στον ρυθμό του τραγουδιού «Turn down for what» του DJ Snake και τους ξεσήκωσε όλους. «Χορεύεις πάντα μόνο τόσο ώστε να μας κάνεις να θέλουμε περισσότερο», του είπε η Μαρίζα Ρίζου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl09pz9opfb5)


Στη συνέχεια, ο Αντρέας Γεωργίου καλωσόρισε τους κριτές-μέντορες, Μιχάλη Κουινέλη, Χρήστο Μάστορα, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιο Ρόκκο, που ήταν έτοιμοι να υποδεχτούν τους δέκα διαγωνιζόμενους που συνεχίζουν να κυνηγούν το όνειρό τους στο «X Factor». Ο Αντρέας Γεωργίου έκανε ένα κοπλιμέντο στη Μαρίζα Ρίζου λέγοντας ότι της πάει πολύ το μαύρο και μας υποσχέθηκε μία μοναδική βραδιά.

Δίπλα στην κριτική επιτροπή βρίσκεται και απόψε ο ανατρεπτικός Ηλίας Ψινάκης και ο εκρηκτικός Νίκος Μουρατίδης, που θα δώσουν το δικό τους στίγμα με τα καυστικά σχόλια και τις παρεμβάσεις τους.

Το «X Factor» μας έχει συνηθίσει στις μουσικές εκπλήξεις και απόψε, στο 5ο live show, μας επιφύλαξε άλλη μία, όπως μας υποσχέθηκε ο Αντρέας Γεωργίου στην έναρξη.

Στη σκηνή του «X Factor» ανέβηκε η Αναστασία, το φαινόμενο του TikTok και του YouTube, που ξεσήκωσε το κοινό με τις δύο viral επιτυχίες της, «Αμαρτίες» και «Λίγο Λίγο». Όσο για τις ενδυματολογικές της επιλογές, έβαλαν μία boho και ethic πινελιά στο μουσικό talent show του MEGA.

Με μόλις δύο τραγούδια στο ενεργητικό της, η Αναστασία έχει σημειώσει αξιοζήλευτα ρεκόρ. Οι «Αμαρτίες» έχουν μείνει στην κορυφή των ραδιοφωνικών charts για πέντε εβδομάδες, έγιναν τριπλά πλατινένιες σε ψηφιακές πωλήσεις και είναι το βίντεο κλιπ με τις περισσότερες προβολές για το 2022 – συγκεκριμένα 22 εκατομμύρια από τον Ιανουάριο. Και τα δύο τραγούδια έχουν πάει στην κορυφή των YouTube Trends, ενώ το «Λίγο Λίγο» μόλις έγινε χρυσό σε ψηφιακές πωλήσεις.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl0cao0n30yh)


Η 19χρονη τραγουδίστρια, που συνεχίζει τη δυναμική της πορεία στη μουσική σκηνή με συμμετοχές σε μεγάλα μουσικά events και δυνατές συνεργασίες, είπε στον Αντρέα Γεωργίου μετά την εμφάνισή της: «Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Δεν το περίμενα. Ξεκίνησε από ένα βίντεο στο TikTok που το ανέβασα μόνο για μένα». Η Αναστασία αναφέρθηκε επίσης στη συνεργασία της με τον Γιώργο Μαζωνάκη στην καλοκαιρινή του περιοδεία και προανήγγειλε ότι «τον Σεπτέμβριο σας έχω ένα πολύ πολύ ωραίο δώρο».

Ο Χρήστος Μάστορας της είπε ότι είναι μεγάλος θαυμαστής της, ενώ η Αναστασία ζήτησε να ακούσει τη γνώμη του Νίκου Μουρατίδη. Εκείνος της είπε ότι είναι ένα σεμνό κορίτσι που στη σκηνή μεταμορφώνεται σε ντίβα, τόνισε πόσο του άρεσε που εμφανίστηκε ξυπόλητη και της ευχήθηκε κάθε επιτυχία.



Ειδήσεις σήμερα:

Τζορτζ Μάικλ: H ζωή γεμάτη σεξ, οι εξαρτήσεις και το «χάπι βιασμού»

Πόλεμος στην Ουκρανία: Χτυπήθηκε το σπίτι της Ελληνίδας πρόξενου στην πυραυλική επίθεση στο Κίεβο

Λυκαβηττός: Κοσμοσυρροή σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων παρά τις κατηγορίες για «ψευδοθαύματα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης