Ο Κώστας Φραγκολιάς στηρίζει Λατινοπούλου: «Η εικόνα της Δανάης Μπάρκα δεν δείχνει και τον πιο υγιή άνθρωπο»
«Είδατε πουθενά να αναφερθεί στο όνομά της, στο πρόσωπό της;», είπε μεταξύ άλλων, για τα πρόσφατα σχόλια της Αφροδίτης Λατινοπούλου - Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του
Στο πλευρό της Αφροδίτης Λατινοπούλου σχετικά με όσα δήλωσε για τη Δανάη Μπάρκα ότι «προβάλλουμε λάθος πρότυπα, άτομα με παχυσαρκία» τάσσεται ο Κώστας Φραγκολιάς.
Ο παρουσιαστής μίλησε για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η κ. Λατινοπούλου και είπε ότι κατά τη γνώμη του η ανάρτηση δεν στοχοποίησε τη Δανάη Μπάρκα ως άτομο, αλλά τα σχόλια όσων την επευφημούσαν.
Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Φραγκολιάς είπε: «Η τοποθέτησή της είχε να κάνει καθαρά με θέμα υγείας. Αυτό πιστεύω ότι ήθελε να πει και η ίδια. Όπως κατάλαβα, δεν ήθελε να σχολιάσει τη Δανάη. Είναι δικαίωμα του καθενός να είναι όπως θέλει, να φοράει ό,τι θέλει και να πηγαίνει όπου θέλει.
Η Λατινοπούλου επέλεξε τα σχόλια των ανθρώπων που σχολίαζαν τη Δανάη Μπάρκα και την επευφημούσαν, αυτό νομίζω ότι σχολίασε. Είδατε πουθενά να αναφερθεί στο όνομά της, στο πρόσωπό της;», είπε αρχικά ο Κώστας Φραγκολιάς. Ο Κώστας Φραγκολιάς είπε επίσης: «Στη φωτογραφία της Δανάης υπήρχαν σχόλια που επευφημούσαν μια εικόνα που δεν δείχνει και τον πιο υγιή άνθρωπο να το πω κι έτσι».
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.