Η Νάταλι Πόρτμαν επιλέγει ρόλους με σκοπό να εντυπωσιάσει τα παιδιά της

Η Νάταλι Πόρτμαν επιλέγει ρόλους με σκοπό να εντυπωσιάσει τα παιδιά της

«Ήταν τόσο ενθουσιασμένα που επισκέφθηκαν το πλατό και με είδαν με την κάπα», είπε μεταξύ άλλων για τον ρόλο της στο «Thor: Love and Thunder»

natalieportnmanthor37474
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Νάταλι Πόρτμαν αποκάλυψε ότι όταν πρόκειται να επιλέξει κινηματογραφικούς ρόλους σκέφτεται την γνώμη των παιδιών της.

Τώρα ενσαρκώνει την Τζέιν Φόστερ, γνωστή και ως Mighty Thor στο πολυαναμενόμενο σίκουελ «Thor: Love and Thunder», και μίλησε στο Variety για το πώς αισθάνονται τα παιδιά της για την επιστροφή της στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

Σημειωτέον η ταλαντούχα ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον χορευτή Μπέντζαμιν Μίλιπεντ (Benjamin Millepied), τον οποίο γνώρισε στα γυρίσματα του «Μαύρου Κύκνου» και έχουν μαζί δύο παιδιά. Είπε χαρακτηριστικά ότι τα παιδιά της την ενθάρρυναν να κάνει άλλη μια ταινία Thor. «Νιώθω ότι σε αυτή την στιγμή της καριέρας μου προσπαθώ να εντυπωσιάσω τα παιδιά μου», τόνισε.

«Ήταν τόσο ενθουσιασμένα που επισκέφθηκαν το πλατό και με είδαν ντυμένη με την κάπα. Αυτό το έκανε πολύ ωραίο», πρόσθεσε. «Ξέρετε, είναι πολύ σπάνιο τα παιδιά μου να λένε: "Σε παρακαλώ, πήγαινε στη δουλειά! Συνήθως, συμβαίνει το αντίθετο"». Το «Thor: Love and Thunder», είναι η τέταρτη ταινία της σειράς με κεντρικό ήρωα τον ομώνυμο πανίσχυρο θεό του κεραυνού με πρωταγωνιστή τον Κρις Χέμσγουορθ και σκηνοθεσία του Τάικα Γουαϊτίτι. Το «Thor: Love and Thunder» κυκλοφορεί στην Ελλάδα στις 7/7.




Η πλοκή του «Thor: Love and Thunder»

Η ταινία βρίσκει τον Thor σε ένα ταξίδι που όμοιό του δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά: την αναζήτηση της εσωτερικής του ηρεμίας, αλλά η απόσυρσή του διακόπτεται από τον Gorr the God Butcher, ο οποίος ζητά την εξόντωση όλων των θεών. Για να αντιμετωπίσει την απειλή, ο Thor στρατεύει την King Valkyrie, τον Korg και την πρώην του, Jane Foster, η οποία κραδαίνει το μαγικό σφυρί, το Mjolnir, ως Mighty Thor. Μαζί θα ξεκινήσουν μια οδυνηρή κοσμική περιπέτεια για να αποκαλύψουν το μυστήριο πίσω από την δίψα για εκδίκηση του God Butcher και να τον σταματήσουν πριν είναι αργά.

Το cast περιλαμβάνει τους Chris Hemsworth (Thor), Natalie Portman (Jane Foster-Mighty Thor), Tessa Thompson (King Valkyrie) και Jaimie Alexander (Lady Sif), Russell Crowe (Δίας), Christian Bale (Gorr the Butcher). Επίσης οι Chris Pratt, Karen Gillan, Dave Bautista και Pom Klementieff θα υποδυθούν τους Star-Lord, Nebula, Drax και Mantis, μαζί με τους Groot (Vin Diesel) και Rocket Racoon (Bradley Cooper), στη νέα σύνθεση των Guardians of the Galaxy.

Επίσης ο Ματ Ντέιμον επιστρέφει ως Fake Loki, μαζί με τον Σαμ Νέιλ ως Fake Odin και την Μελίσα Μακ Κάρθι ως Fake Hela.

Δείτε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας

Marvel Studios' Thor: Love and Thunder | Official Trailer
Κλείσιμο


ΠΗΓΗ - ΑΠΕ


Ειδήσεις σήμερα:

Power Pass, Fuel Pass και αντικατάσταση ηλεκτρικών συσκευών: Πλήρης οδηγός

Δολοφονία στο Κουκάκι: Κακοποιούσε τη γυναίκα του ο 55χρονος - «Καταπέλτης» οι καταθέσεις των παιδιών του

Πανελλαδικές εξετάσεις: Αυτή την εβδομάδα οι βαθμολογίες - Πού θα κυμανθούν οι βάσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης