Ντενίζ Ρίτσαρντς: Μετά την κόρη της, άνοιξε κι εκείνη λογαριασμό στο OnlyFans

Ντενίζ Ρίτσαρντς: Μετά την κόρη της, άνοιξε κι εκείνη λογαριασμό στο OnlyFans

Η ηθοποιός που υποστήριξε δημόσια την κόρη της πριν λίγες μέρες για τον λογαριασμό που άνοιξε στη δημοφιλή πλατφόρμα ερωτικού περιεχομένου, ανακοίνωσε πως έκανε κι εκείνη το ίδιο - «Είναι τόσο κακό να μπορείς να ελέγχεις μόνος σου το προφίλ σου; »

Σχεδιο_χωρις_τιτλο__31_
Μία μόλις εβδομάδα μετά το ντεμπούτο της 18χρονης κόρης της στο OnlyFans, η Ντενίζ Ρίτσαρντς έκανε κι εκείνη την «είσοδό» της στη δημοφιλή πλατφόρμα ερωτικού περιεχομένου.

Η Σάμι Σιν, κόρη της ηθοποιού είχε δεχτεί σκληρή κριτική για την απόφασή της να ανοίξει λογαριασμό και να πουλάει προσωπικό υλικό. Ωστόσο, η μητέρα της ήταν η πρώτη που την στήριξε.


«Έχω δεχτεί πολλά αρνητικά σχόλια στα social από την περασμένη εβδομάδα. Πρέπει να πω ότι θα ήθελα να είχα την αυτοπεποίθηση που έχει η 18χρονη κόρη μου κι επίσης, δεν μπορώ να κρίνω τις επιλογές της. Είναι τόσο κακό να μπορείς να ελέγχεις μόνος σου το προφίλ σου; Συγγνώμη, αλλά αν στην ηλικία μου μπορώ να βάλω ένα μπικίνι και να πληρωθώ, θα το κάνω. Ίσως πρέπει να ανοίξω κι εγώ δικό μου λογαριασμό», είχε δηλώσει τότε, η Ντενίζ Ρίτσαρντς και τελικά, κράτησε τον λόγο της.

Κλείσιμο

Η τηλεπερσόνα μοιράστηκε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο φαίνεται να περπατά ξυπόλητη σε μια παραλία φορώντας ένα λευκό φόρεμα. Οι τιράντες του φορέματός της είχαν πέσει στους ώμους της, τονίζοντας έτσι, το ντεκολτέ της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Έτοιμη, πάμε», ενώ δίπλα σε αυτή έβαλε το hashtag #OnlyFans. Όπως αναφέρεται στον λογαριασμό της, μπορεί κανείς να εγγραφεί στην πλατφόρμα και να γίνει συνδρομητής της με 25 μόλις δολάρια τον μήνα.


Ωστόσο, ο πατέρας της 18χρονης, Τσάρλι Σιν δεν φαίνεται να συμφωνεί όπως η μητέρα της. Η Ντενίζ μοιράζεται την επιμέλεια της Σάμι με τον πρώην σύζυγό της. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο από το 2002 έως το 2006 και έχουν επίσης μαζί ακόμα μία κόρη, τη 17χρονη Λόλα Ρόουζ.

Ο Τσάρλι Σιν εξέφρασε πρόσφατα την αποδοκιμασία του για τον λογαριασμό της κόρης του στο OnlyFans, λέγοντας ότι δεν συνέβη εν γνώσει του. Όπως ανέφερε στο «Ε!News» δεν «συγχώρησε» την πράξη της και τόνισε πως δεν έπρεπε να «θυσιάσει την ακεραιότητά της». 


Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Η αναζωπύρωση της πανδημίας οδήγησε στην απόφαση για εμβολιασμό με την τέταρτη δόση για τους 30-59 ετών


Κουκάκι: 55χρονος δολοφόνησε τη γυναίκα του με μαχαίρι


Netflix: Απέλυσε άλλους 300 εργαζομένους - Έχει χάσει 200.000 συνδρομητές φέτος και αναμένει να χάσει περισσότερους

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης