Κιμ Καρντάσιαν: Οι χρήστες του TikTok την τρολάρουν για τα έπιπλά της - «Αυτό είναι μουσείο, όχι γραφείο»

Κιμ Καρντάσιαν: Οι χρήστες του TikTok την τρολάρουν για τα έπιπλά της - «Αυτό είναι μουσείο, όχι γραφείο»

Η διάσημη τηλεπερσόνα επέλεξε μία ιδιαίτερη διακόσμηση για το γραφείο της εταιρείας της και το TikTok βρήκε την ευκαιρία να σχολιάσει - Δείτε βίντεο

κιμ
Με το ριάλιτι «Kardashians» να έχει φανατικούς τηλεθεατές, το κοινό των διάσημων αδελφών έχει την ευκαιρία να δει πολλές λεπτομέρειες της ζωής τους, από την καθημερινότητά τους, τη μεταξύ τους σχέση και φυσικά, τα... «παλάτια», στα οποία μένουν.

Όπως είναι αναμενόμενο, οι κατοικίες των Καρντάσιαν είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές και φυσικά, διακοσμημένες με τα πιο πολυτελή έπιπλα. Ωστόσο, όταν φέρνεις τη ζωή σου στο φως της δημοσιότητας, πρέπει να μπορείς να δέχεσαι και την κριτική. Παρακολουθώντας τα τελευταία επεισόδια της σειράς, το κοινό είχε μία παρατήρηση να κάνει, που αφορά τα έπιπλα της Κιμ Καρντάσιαν στην εταιρεία της, «Skims».

Η δημοφιλής τηλεπερσόνα φαίνεται πως διαθέτει εξαιρετικό γούστο, καθώς έχει διακοσμήσει την εταιρεία με μερικά... ιδιαίτερα κομμάτια. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως είναι και άνετα ή ότι αρέσουν και στους υπόλοιπους.

Οι χρήστες των social media και ειδικότερα, του TikTok φαίνεται πως δεν εγκρίνουν κάποια από τα κομμάτια που έχει επιλέξει η Κιμ Καρντάσιαν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, οι καρέκλες. Η τηλεπερσόνα έχει ταιριάξει την τραπεζαρία της εταιρείας με κάποιες καρέκλες σε τριγωνικό σχήμα, που κάθε άλλο παρά άνετες δείχνουν. Το ίδιο ισχύει και για την ξύλινη πολυθρόνα που υπάρχει στο σαλόνι της.

Από τη στιγμή, που τα έπιπλα αυτά φάνηκαν και δημόσια, το TikTok  έχει στήσει «πάρτι», με το ένα σχόλιο να ξεπερνάει το άλλο και τους χρήστες να «τρολάρουν» τις Καρντάσιαν ότι δεν έχουν σπίτια, αλλά μουσείο.

«Νομίζω βρήκα τις πιο άβολες καρέκλες στον κόσμο», «θα προτιμούσα να κάτσω στο έδαφος», «είναι για διακοσμητικούς σκοπούς, δεν κάθονται καν σε αυτές», «υποψιάζομαι ότι οι Καρντάσιαν έχουν αυτό το σπίτι-μουσείο», «αν κάθονται σε αυτή την πολυθρόνα, μετά μπορούν να κάτσουν και στον νεροχύτη», είναι λίγα μόνο από τα σχόλια στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Κλείσιμο
1
2
3
4




Ειδήσεις σήμερα:

Πόθεν έσχες: Σήμερα στην δημοσιότητα οι δηλώσεις των πολιτικών


Mad Video Music Awards 2022: Οι καλύτεροι στη σκηνή και το επεισόδιο στα VIP που αμαύρωσε το πάρτι - Δείτε βίντεο


Καιρός: Κορυφώνεται σήμερα ο καύσωνας με τον υδράργυρο να φτάνει τους 42°C
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης