Η Κιμ Καρντάσιαν για τη γνωριμία του Πιτ Ντέιβιντσον με τα παιδιά της: «Περίμενα να περάσουν έξι μήνες»

Η Κιμ Καρντάσιαν για τη γνωριμία του Πιτ Ντέιβιντσον με τα παιδιά της: «Περίμενα να περάσουν έξι μήνες»

Στο μεταξύ, η ίδια αποκάλυψε τι έγραφε στο μήνυμα που έστειλε στον 28χρονο σύντροφό της, όταν τον προσέγγισε για πρώτη φορά - Δείτε το σχετικό βίντεο

kimkardashian_pete15
Για τη γνωριμία των παιδιών της με τον σύντροφό της, Πιτ Ντέιβιντσον, μίλησε η Κιμ Καρντάσιαν, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε.

Η διάσημη τηλεπερσόνα, αναφέρθηκε και στον πρώην σύζυγό της, Κάνιε Γουέστ ενώ αποκάλυψε ότι εκείνη έκανε την πρώτη κίνηση στη σχέση της με τον Ντέιβιντσον.

Μιλώντας στο «Today Show», η ίδια ανέφερε ότι τα παιδιά της γνώρισαν τον Ντέιβοντσον, έξι μήνες μετά από τη γνωριμία τους. Σύμφωνα με όσα είπε, συμβουλεύτηκε την αδελφή της, Κόρτνεϊ, που είχε βρεθεί σε παρόμοια θέση, όταν χώρισε με τον Σκοτ Ντίσικ και έπρεπε να γνωρίσει τα παιδιά της στον Τράβις Μπάρκερ, με τον οποίο πλέον έχουν παντρευτεί.

«Ευτυχώς έχω μια αδερφή που τα έχει περάσει όλα αυτά. Και μιλήσαμε για αυτό και συμβουλεύτηκα και μερικούς ειδικούς και φίλους που το έχουν βιώσει, οπότε σίγουρα ήθελα να περιμένω 6 μήνες», ανέφερε η Κιμ Καρντάσιαν.
Στην πορεία της συζήτησης, η 41χρονη συμπλήρωσε: «Και νομίζω ότι είναι διαφορετικό για τον καθένα και διαφορετικά πράγματα λειτουργούν για διαφορετικούς ανθρώπους, αλλά πρέπει απλώς να κάνεις αυτό που νιώθεις σωστό και να προσπαθείς να είσαι όσο το δυνατόν πιο σεβαστική και προσεκτική».

kardashian-davidson34


Το πρώτο μήνυμα που έστειλε στον Πιτ Ντέιβιντσον

Η μία από τις δύο οικοδέσποινες της εκπομπής, της είπε στη συνέχεια: «Αυτό που μου αρέσει στη σχέση σου μαζί του είναι ότι εσύ τον κυνήγησες. Ζήτησες τον αριθμό του». Η Καρντάσιαν αποκρίθηκε: «Ναι το ξέρω. Αυτή δεν είμαι εγώ». Έπειτα, αποκάλυψε τι έγραφε στο μήνυμα που έστειλε στον 28χρονο ηθοποιό, όταν τον προσέγγισε για πρώτη φορά. «Απλά… μου έδωσε συμβουλές… Του έστειλα λίγο πριν το Met Gala (τον Σεπτέμβριο του 2021) και μου έδωσε καλές συμβουλές, γνωρίζοντας ότι θα είμαι εκεί», είπε και πρόσθεσε γελώντας: «Οπότε, προσπάθησα να επικοινωνήσω και είπα: ‘’Σε ευχαριστώ πολύ για αυτήν τη συμβουλή, είχε πολλή πλάκα’’. Κάτι απλό για να το αφήσω ανοιχτό».

Δείτε το σχετικό βίντεο


Kim Kardashian Talks Pete Davidson, Marilyn Dress, Weight Loss
Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Οι αποδείξεις για τον... χρυσό συμπλέκτη που υποχρεώθηκαν να πληρώσουν οι Γάλλοι τουρίστες στη Σαντορίνη

Ανάλυση Le Figaro για τις τουρκικές προκλήσεις: Το φιτίλι καίει ανάμεσα σε Αθήνα και Άγκυρα

«Ο 42χρονος έβγαλε το μαχαίρι και τον σκότωσε» λέει αυτόπτης μάρτυρας για τη δολοφονία στην Ξάνθη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης