Πριν από μερικές ημέρες ηΧριστίνα Κοντοβά βάφτισε την κόρη της, Έιντα και αποκάλυψε στους ακόλουθούς της στα social media, την προέλευση του ονόματός της.
Η μικρή με καταγωγή από την Ουγκάντα, ονομάστηκε Έιντα Άμπιγκεϊλ, ενώ υπενθυμίζεται, ότι το πάρτι και το μυστήριο της βάφτισηςέγιναν με μια εβδομάδα καθυστέρηση, καθώς η νονά, Σίσσυ Χρηστίδου, ασθένησε με κορωνοϊό.
Παρόλα αυτά, αρκετοί είναι εκείνοι που απόρησαν για το όνομα της Έιντα, καθώς δεν είναι χριστιανικό. Η Χριστίνα Κοντοβά εξήγησε μέσω Q&A που έκανε στο προφίλ της στο Instagram, ότι: «Έχω άπειρες ερωτήσεις για το όνομα. Από ότι έχω καταλάβει, ονοματοδοσία κάνει το κράτος και η εκκλησία δίνει την ευχή. Παρόλα αυτά ο παπάς δεν είχε πρόβλημα και η Έιντα ήρθε ήδη από την Ουγκάντα γραμμένη με αυτά τα ονόματα».
Σε άλλη ερώτηση για το όνομα της 4χρονης κόρης της, η ίδια εξήγησε: «Άμπιγκεϊλ είναι το πρώτο της όνομα, αυτό που είχε όταν συναντηθήκαμε και Έιντα ειναι οικογενειακό όνομα (της γιαγιάς του Τζώνυ Καλημέρη που ήταν Αγγλίδα). Χρησιμοποιούμε και τα δύο ονόματα, αλλά κυρίως το Έιντα».
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.