Βαλάντης για την παραγωγή του Survivor: «Είναι ηθικοί εγκληματίες, αν μπορούσα θα τους είχα καταστρέψει το παιχνίδι»

Βαλάντης για την παραγωγή του Survivor: «Είναι ηθικοί εγκληματίες, αν μπορούσα θα τους είχα καταστρέψει το παιχνίδι»

Ο τραγουδιστής μίλησε για την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο κι έριξε για ακόμα μια φορά τα «πυρά» του στην παραγωγή

balanths
Ο Βαλάντης παραχώρησε ορισμένες δηλώσεις και αναφέρθηκε στην εμπειρία του από το Survivor, καθώς και το μοντάζ που θεωρεί πως έκανε κακό στην εικόνα του.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» κι αρχικά, εξήγησε πως η παραγωγή του Survivor δημιούργησε μια άσχημη εικόνα για εκείνον, η οποία στενοχώρησε και τα παιδιά του.

«Τα παιδιά μου στενοχωρήθηκαν πάρα πολύ. Όταν γύρισα στην Ελλάδα κι είδα το απάνθρωπο μοντάζ που έκαναν, σοκαρίστηκα. Μόνο ηθικούς εγκληματίες τους θεωρώ αυτούς τους ανθρώπους. Δεν περίμενα να φερθούν τόσο απάνθρωπα κι αν μπορούσα, θα τους είχα καταστρέψει τελείως το παιχνίδι», είπε αρχικά ο Βαλάντης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckur5v8k6qm9)

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να στραφεί νομικά κατά της παραγωγής. «Δεν μπορώ να στρταφώ νομικά εναντίον της. Κάποιες σκηνές από αυτές που βλέπω, εμπεριέχονται μέσα στην αγωγή που έχω καταθέσει κατά του κυρίου αυτού που αναφέρεται ως σύμβουλος ψυχικής υγείας», ανέφερε  εννοώντας τον Γιώργο Λάγιο.

Τέλος, μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με τον καρκίνο, καθώς και το πώς το ανακάλυψε. «Το 2018, όταν θα έμπαινα στο Nomads, έκανα όλη την προετοιμασία που έπρεπε και τον Σεπτέμβριο που έπρεπε να περάσουμε τις ιατρικές εξετάσεις, βρέθηκε ένα σπάνιο εύρημα. Δυστυχώς, ήταν ένας καρκίνος 2,5 εκατοστών. Έπρεπε να εγχειριστεί άμεσα, οπότε αυτό με πήγε και ψυχολογικά πολύ πίσω. Έκανα καιρό να το ξεπεράσω», δήλωσε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Άνω Λιόσια: Ασύλληπτος παραμένει ο επιδειξίας που επιτέθηκε σε 4 κορίτσια μπροστά σε σχολείο

Ο Σολτς αποκλείει παράταση της διαδικασίας εγκατάλειψης της πυρηνικής ενέργειας για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

X Factor: Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Ντάσιος - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης