Άκης Σακελλαρίου: Οι Κάννες, το σίριαλ «Είμαστε στον αέρα» και η περιπέτεια της υγείας του

Άκης Σακελλαρίου: Οι Κάννες, το σίριαλ «Είμαστε στον αέρα» και η περιπέτεια της υγείας του

Ο ηθοποιός παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και δεν δίστασε να  μιλήσει για όλα - Τι δήλωσε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και τον έριξε σε κώμα

σακελλαριου
Ο Άκης Σακελλαρίου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης κι αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό με τον Μόργκαν Φρίμαν στις Κάννες, αλλά και στο πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του.

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Dot» και αρχικά, αναφέρθηκε στο φεστιβάλ Καννών.

«Ήταν τρέλα στις Κάννες, υπέροχα. Είναι όπως το βλέπουμε στις φωτογραφίες. Βέβαια, είναι αλλιώς να είσαι παρατηρητής και αλλιώς να είσαι μέσα και να πρέπει να ανέβεις στο κόκκινο χαλί. Εμείς ήμασταν κάθιδροι διάσημοι και έτρεχαν όλοι να περάσουν στο κόκκινο χαλί. Είδα κάποια στιγμή το μεσημέρι τον Μόργκαν Φρίμαν και είχε χάσει τη διαπίστευσή του και δεν τον άφηναν να μπει», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην ελληνική τηλεόραση των '90ς και τη διαφορά που βλέπει σήμερα. «Οι σκηνοθέτες των '90s είχαν κάνει πολλή δουλειά στο σινεμά και γι' αυτό πρόσεχαν το κάθε πλάνο τότε. Τώρα ο χρόνος είναι συμπυκνωμένος», είπε χαρακτηριστικά και αποκάλυψε ποια σειρά του έχει μείνει αξέχαστη: «Μου έχει μείνει το "Είμαστε στον αέρα", θα το ξανακάναμε σαν τρελοί. Ήταν μια αγαπησιάρικη σειρά. Μου λείπει το να τελειώνουμε τη δουλειά και να έχουμε το περιθώριο να πάμε κάπου όλοι μαζί, η παρέα του σίριαλ, το είχαμε ζήσει αυτό».

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cku12b95cb6h)

Όσο για το αν είχε «καβαλήσει» ποτέ το καλάμι, λόγω της επιτυχίας του, ο ηθοποιός δήλωσε: «Ποτέ δεν πίστεψα ότι έγινε φασαρία, γύρω από την καριέρα μου και το όνομά μου».

Όπως ανέφερε αργότερα, οι γονείς του είχαν ανέκαθεν πολύ δημοκρατικές απόψεις. Για αυτό όταν τους είπε ότι θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική, εκείνοι δεν τον απέτρεψαν, αλλά τον συμβούλευσαν πρώτα να τελειώσει τη Νομική, όπου και είχε περάσει.

Τέλος, αναφέρθηκε στην περιπέτεια που έζησε με την υγεία του και τον έριξε σε κώμα για κάποιες ημέρες. «Δεν φοβήθηκα καθόλου. Δεν θέλω πια να ταράζομαι. Θα μπω κανονικά στο πούλμαν για παράδειγμα, αλλά αν αισθανθώ αδυναμία θα ζητήσω αμέσως ιατρική βοήθεια. Στο "Mama Mia" δεν ένιωθα καλά, αλλά το άφησα δύο εβδομάδες γιατί δεν πήγε το μυαλό μου ότι θα ήταν κάτι τόσο σοβαρό. Θυμάμαι ότι έστελνα ένα βίντεο στον Μίνω, μέσα από την εντατική και την επόμενη ημέρα, έπεσα σε κώμα. Με ταρακούνησε αυτή η δυσκολία, όπου σταθώ και όπου βρεθώ λέω "να αφουγγραζόμαστε το σώμα μας". Εμένα ήταν λάθος δικό μου και από εδώ και πέρα, έχω μια αξιακή προτεραιότητα, που είναι η υγεία μου», δήλωσε κλείνοντας ο Άκης Σακελλαρίου.


Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης μεταναστών στη Μύκονο - Αγνούνται 4, σώθηκαν 108 που επέβαιναν σε ιστιοπλοϊκό σκάφος


Όλο το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης για τον Mad Clip - Χάθηκε άδικα, δεν έκανε κόντρα, δεν είχε πάρει ναρκωτικά

«Lio Mykonos», τo cabaret club των σταρ - Από την Ίμπιζα στο νησί των ανέμων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης