Λεωνίδας Κακούρης για Άγριες Μέλισσες: «Θα κλάψετε πολύ στα επόμενα επεισόδια»

Λεωνίδας Κακούρης για Άγριες Μέλισσες: «Θα κλάψετε πολύ στα επόμενα επεισόδια»

Ο «Δούκας Σεβαστός» μίλησε για το φινάλε της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1

kakouris-melisses
Ο Λεωνίδας Κακούρης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και μιλώντας με τη Ναταλία Γερμανού, αποκάλυψε κάποιες πληροφορίες για το πολυαναμενόμενο φινάλε της τηλεοπτικής σειράς «Άγριες Μέλισσες» και την εξέλιξη του χαρακτήρα που υποδύεται.

Ο ηθοποιός ανέφερε αρχικά πως: «Θα κλάψετε πολύ στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, ναι και έχει ξεκινήσει να διαφαίνεται αυτό εδώ και κάποιες εβδομάδες που ήρθαν τα σενάρια και διέρρευσαν στους τεχνικούς μας. Και είναι συγκινητικό όταν έρχονται οι τεχνικοί, που έχεις ζήσει μαζί τους πολύ δύσκολες στιγμές πίεσης και άγχους», συμπληρώνοντας:

«Περίμενα και εγώ με μεγάλη αγωνία πώς θα τελειώσει αυτός ο ήρωας, ο Δούκας Σεβαστός και πραγματικά του έδωσαν μια ευκαιρία οι σεναριογράφοι να φτάσει σε ένα σημείο που να μπορεί να πει κανείς ότι τελικά αυτός ο άνθρωπος δεν άφησε πίσω του μόνο πόνο. Στο φινάλε της σειράς δεν θα γίνουν σκοτωμοί για να σκοτωθεί κόσμος. Άλλωστε δεν βασίστηκε ποτέ σε τέτοια κλισέ η σειρά. Μάλιστα οι «Άγριες Μέλισσες» δοκιμάστηκαν πάρα πολύ αυτά τα τρία χρόνια με την έννοια ότι ξεκίνησαν τον πρώτο χρόνο για να κλείσουν τον κύκλο τους, η επιτυχία ήταν πάρα πολύ μεγάλη οπότε συνεχίστηκαν τον δεύτερο χρόνο που έκαναν εξίσου πολύ μεγάλη – ίσως και μεγαλύτερη – επιτυχία και από κει και πέρα, εφόσον η διάθεση όλων ήταν να συνεχιστεί αυτή η ιστορία, το πρώτο που έγινε να ρωτήσουν οι υπεύθυνοι τους δημιουργούς. Στο αν οι ήρωες έτσι όπως είναι σε αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή, το μυαλό τους μάς έχει δώσει τόσο υπέροχες ατάκες».

Δείτε το βίντεο με ολόκληρη τη συνέντευξη του Λεωνίδα Κακούρη

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cktb6pqnh4jt)


Ειδήσεις σήμερα:

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών πίσω από τη μαφιόζικη εκτέλεση ιδιοκτήτη βενζινάδικου στη λεωφόρο Μαραθώνος

Υπόθεση τοκογλυφίας στην Κρήτη: Δάνειζαν με «όρους μαφίας» για να ζουν σε επαύλεις και να κυκλοφορούν με Πόρσε!

Power Pass: Τα «μυστικά» για να πάρετε την επιδότηση ρεύματος έως 600 ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης