Η Σιλό Τζολί - Πιτ χορεύει το «Vegas» της Doja Cat και γίνεται viral

Η Σιλό Τζολί - Πιτ χορεύει το «Vegas» της Doja Cat και γίνεται viral

Η κόρη του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί έχει ταλέντο στον χορό και δεν θυμίζει σε τίποτα το αγοροκόριτσο που ήταν

sholoh_jolie_2
Η Σιλό Τζολί - Πιτ έχει εξελιχθεί σε μία ταλαντούχα έφηβη και η εμφάνισή της έχει αλλάξει πολύ από όταν ήταν παιδί. Η κόρη της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ δεν ακολούθησε τα χνάρια των γονιών της, όπως αρκετά παιδιά Χολιγουντιανων σταρ.

Παρόλα αυτά, η 16χρονη φαίνεται να έχει βρει αυτό που θέλει να κάνει στη ζωή της και όπως όλα δείχνουν, ο χορός την κέρδισε. Πρόσφατα και μέσα από το κανάλι της στο YouTube, η Σιλό Τζολί-Πιτ ανάρτησε ένα βίντεο από το χορευτικό που έκανε μαζί με άλλα δύο κορίτσια, υπό τον ήχο του «Vegas» της Doja Cat. Η κόρη των δύο διάσημων αστέρων του κινηματογράφου, με ένα απλό μπλουζάκι των Beatles, μαύρο παντελόνι και sneakers, χόρεψε στο κέντρο και φάνηκε να το απολαμβάνει.

Δείτε το βίντεο

Doja Cat - Vegas | Shiloh Jolie-Pitt Dancing | Hamilton Evans Choreography


Σύμφωνα μάλιστα με το Hollywoodlife, άνθρωπος από το στενό φιλικό περιβάλλον της Τζολί είπε ότι η 16χρονη έχει μεγάλο ταλέντο στον χορό, κάτι που οφείλει στη μητέρα της. Η ίδια πηγή ανέφερε ότι η Τζολί προσπάθησε πολύ να βοηθήσει τα παιδιά της να βρουν τον δρόμο τους και πιο συγκεκριμένα, τα παρότρυνε να ασχοληθούν με κάποιου είδους τέχνη. Η Σιλό αγάπησε τον χορό και όλα δείχνουν ότι θα έχει μέλλον. «Η Αντζελίνα έχει μείνει έκπληκτη από το πόσο ταλαντούχα είναι η Σιλό, αλλά πιο πολύ της αρέσει να βλέπει πόσο χαρούμενη είναι όταν χορεύει», είπε το ίδιο άτομο.


24848943



Είναι χαρακτηριστικό, ότι κατά την παιδική της ηλικία και περισσότερο στις δημόσιες εμφανίσεις που έκανε με τους γονείς της, η μικρή τότε Σιλό είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όλων με την εμφάνισή της.

Πέρα από τα αξιοζήλευτα χαρακτηριστικά των γονιών της, εκείνο που τραβούσε τα βλέμματα και τους φακούς των παπαράτσι, ήταν η τολμηρή ή ανορθόδοξη αίσθηση της μόδας. Η Σιλό ξεχώριζε για τα κοστούμια που φορούσε, το αγορίστικο κούρεμά της και το στυλ της γενικότερα.

Δείτε μερικές φωτογραφίες

shilo11
Κλείσιμο


shilo22

shil33



Ειδήσεις σήμερα:

«Η Ρούλα σκότωσε την Τζωρτζίνα» κατέθεσε ο Δασκαλάκης - Είπε ότι δεν έχει στοιχεία για τη Μαλένα και την Ίριδα

Αμετανόητη η Λατινοπούλου: Γιατί να ζητήσω συγγνώμη από την Μπάρκα; - Με έχει γοητεύσει παχύσαρκος άνδρας

Μήνυμα Δένδια στην Τουρκία: Δεν είμαστε εμείς που αποφασίσαμε διακοπή διαύλων επικοινωνίας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης