Survivor - Γιώργος Ταλάντσεβ: «Ο Σπύρος Μαρτίκας κοιμόταν και σκεφτόταν τι θα πει στο συμβούλιο»

Survivor - Γιώργος Ταλάντσεβ: «Ο Σπύρος Μαρτίκας κοιμόταν και σκεφτόταν τι θα πει στο συμβούλιο»

«Ο άνθρωπος θα μπορούσε να πάει για δήμαρχος, μπράβο του», δήλωσε μεταξύ άλλων, στην πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε, μετά την αποχώρησή του  - Δείτε τα σχετικά βίντεο

talantseb344
Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Ταλάντσεβ, μετά την αποχώρησή του από το SurvivorΠιο συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μίλησε στην κάμερα του «Love It» για όλους και για όλα, ενώ στάθηκε περισσότερο στον Σπύρο Μαρτίκα.

«Έφτασα εκεί που έφτασα. Βγήκα στον τάκο με τρεις παίκτες που ήταν θεωρητικά πολύ δημοφιλείς. Η Ασημίνα έχει έναν Χρήστο Δάντη, ο Στάθης έχει την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία μπορεί να τον υποστηρίζει απ’ έξω», είπε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι: «Ο κόσμος γουστάρει τον Σπύρο Μαρτίκα. Πίστευα ότι αν δεν αποχωρούσα εγώ θα έφευγε ο Σπύρος μετά από τόσες φορές που βρέθηκε υποψήφιος. Ο Άρης είναι ένας παίκτης που έχει ήδη αρκετή δημοσιότητα και ένα αρκετά διαφορετικό συμβόλαιο, όμως θα ήταν ωραίο ένα λαϊκό κορίτσι και μια αγωνίστρια στη ζωή της, όπως η Μαίη να καταφέρει να πάρει αυτό το έπαθλο».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cksagc3tq3kh)


«Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι μία πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα, ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας, ο οποίος έχει προσφέρει σίγουρα πολύ γέλιο, έχει δώσει τρομερό ριάλιτι. Κοιμόταν και σκεφτόταν τι θα πει στο συμβούλιο, δούλευε στο Survivor, το γούσταρε και έπαιζε το παιχνίδι. Ο άνθρωπος θα μπορούσε να πάει για Δήμαρχος. Μπράβο του», είπε.

Τέλος, αναφέρθηκε στον Άρη Σοϊλέδη, λέγοντας: «Ταίριαξα λίγο περισσότερο με τον Άρη, γιατί είχαμε κάποια κοινά ενδιαφέροντα. Είμαστε και οι δύο ανταγωνιστικοί, δεν ξέρουμε να χάνουμε. Πάντα υπήρχε κόντρα στα αγωνίσματα. Έπρεπε να δούμε ποιος είναι ο “Alpha Male”. Προσπαθούσα να ιντριγκάρω τον Άρη όταν του είπα ότι έχει έπαρση».

Δείτε το βίντεο


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cksbcp0bdh89)



Ειδήσεις σήμερα:

Νέα τουρκική πρόκληση: Παρενόχλησαν μέσω ασυρμάτου ελικόπτερο που μετέφερε το Νίκο Χαρδαλιά


Η Ρωσία κόβει σταδιακά το αέριο στην Ευρώπη, την ώρα που οι χώρες θέλουν να προετοιμαστούν για τον χειμώνα


Ο συζυγοκτόνος αστυνομικός της Κηφισιάς μέσα από το κελί του στο protothema.gr: «Δεν κατάφερα να συγκρατήσω τον εαυτό μου»





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης