Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα: «Μου αρέσει που δεν ξεκατινιάζεται στο Survivor, είναι υπέροχος»

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα: «Μου αρέσει που δεν ξεκατινιάζεται στο Survivor, είναι υπέροχος»

Το μοντέλο μίλησε για την κριτική που έχει δεχτεί για την εικόνα της και τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει, ενώ αναφέρθηκε επίσης στον σύντροφό της που συμμετέχει στο Survivor

Σχεδιο_χωρις_τιτλο__2_
Συνέντευξη παραχώρησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κι αναφέρθηκε στον Στάθη Σχίζα, αλλά και τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει.

Το γνωστό μοντέλο μίλησε στην εκπομπή «Love It» και αρχικά, αναφέρθηκε στις προσβολές και τις κριτικές που δέχεται ανά διαστήματα.

«Από μικρή είχα μία απάθεια στις αρνητικές κριτικές, δεν αισθάνομαι προσβολή, γιατί από τη στιγμή που εκτίθεσαι, όλα είναι στο πρόγραμμα», είπε αρχικά.

Όσο για τον χωρισμό της από τον Αριστομένη Γιαννόπουλο, δήλωσε: «Παλαιότερα είχα ακούσει κάποιες ανακρίβειες για τον χωρισμό μου και τον πρώην άντρα μου. Ναι μεν, με ενοχλούσαν, γιατί με άγγιζαν σε προσωπικό επίπεδο. Προτιμώ να μιλάνε για τη δουλειά μου. Την προσωπική μου ζωή, επειδή την προστατεύω, προτιμώ να μην την σχολιάζουν».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckrgt1c5mszt)

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει. «Το θεωρώ αστείο να το σχολιάζουν. Είμαστε στο 2022 και νομίζω ότι όλες οι γυναίκες, είτε το αποδέχονται είτε όχι, κάνουν κάποιες επεμβάσεις, αυτά που έχω κάνει εγώ όμως είναι πολύ συγκεκριμένα», τόνισε.

Τέλος, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Στάθη Σχίζα, ο οποίος αυτή την περίοδο συμμετέχει στο Survivor.

«Είναι ένας άνθρωπος που έχω στη ζωή μου και θέλω να συνεχίσω να τον έχω, μου δίνει ωραία ενέργεια. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, πολύ δοτικός. Είναι άντρας. Μου αρέσει που είναι σοβαρός μέσα στο παιχνίδι και κρατάει μια συγκεκριμένη στάση, μια σταθερότητα, δεν ξεκατινιάζεται. Είναι άνθρωπος που σου δίνει λύσεις για όλα σου τα προβλήματα. Είναι δίπλα σου και σε βοηθάει. Τα λόγια του για εμένα με συγκίνησαν, έχω υπέροχα συναισθήματα για αυτόν, πολύ έντονα», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Ζελένσκι: Η εισβολή στην Ουκρανία είναι το πρώτο βήμα της Ρωσίας για την κατάκτηση κι άλλων λαών

Από ανακοπή καρδιάς πέθανε η 22χρονη αθλήτρια στην Κομοτηνή - Τι έδειξε η νεκροψία

Ο Γιάννης Λαγός ζητά να αποφυλακιστεί για να εκτελέσει τα καθήκοντά του ως ευρωβουλευτής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης