Survivor: Στάθης και Τάλα συμπλήρωσαν την τετράδα του τάκου – Δείτε βίντεο

Survivor: Στάθης και Τάλα συμπλήρωσαν την τετράδα του τάκου – Δείτε βίντεο

Η έξαλλη Ασημίνα, ο ενοχλημένος Τάλα, η απουσία της Σταυρούλας από το στίβο μάχης, η αγγελία για νύφη και η «μάχη» για την 3η ατομική ασυλία

287945680_154934140407131_4757092520725309594_n
Οι Γιώργος Ταλάντσεβ και Στάθης Σχίζας ήταν οι παίκτες που ισοψήφισαν και βρέθηκαν στον τάκο μετά το τέλος και της 3ης ατομικής ασυλίας την οποία κατέκτησε η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου.

Έτσι οι δυο παίκτες της Κόκκινης ομάδας, μαζί με τον συμπαίκτη τους Σπύρο Μαρτίκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου της Μπλε ομάδας τέθηκαν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού, με έναν εξ αυτών να μην καταφέρνει να συνεχίσει στο Survivor, κάτι που θα γίνει γνωστό την Πέμπτη (16/6) το βράδυ στον ΣΚΑΙ.

Η Ασημίνα δεν πήρε ψύχραιμα το ότι βρέθηκε απέναντι στον… terminator Μαρτίκα, ο οποίος έχει παραμείνει 10 φορές στο ριάλιτι έχοντας «εξολοθρεύσει» όποιον και αν  βρέθηκε στο διάβα του. Η 22χρονη ποδοσφαιρίστρια αν και δήλωνε πως δεν φοβάται τίποτα έδειξε πως τελικά… τρέμει στην ιδέα να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο και μάλιστα γι’ αυτό να «ευθύνεται» ένας «ψεύτης και κ..λοτούμπας», όπως χαρακτήρισε τον 45χρονο φαρμακοποιό.

«Πλέον δεν έχω να πω τίποτα με τον Σπύρο. Είναι ένας ψεύτης, ο οποίος είναι κ…οτούμπας. Πάντα λέει κάτι άλλο για κάποιον κι είναι όπου φυσά ο άνεμος. Μία πάει προς την πλευρά του Τάλα, μία προς του Στάθη, μία προς της Ασημίνας και μία προς της Σταυρούλας. Δεν θα αλλάξει. Χαλιέμαι όταν μιλώ μαζί του», είπε αρχικά το «βουνό» στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckqvu7jk290p)


Κλείσιμο
Στη συνέχεια τόνισε ότι: «Όσοι έχουμε μείνει, κοιτάει να φάει ο ένας τον άλλον. Οπότε νομίζω ότι η χθεσινή ψηφοφορία ήταν ξεκάθαρα για να φύγω από το παιχνίδι. Για να με βγάλουν απέναντι στον Σπύρο και να με διώξουν για να μην έχουν κάποιον απέναντί τους με βάση τη δημοτικότητα, την αγωνιστικότητα κ.λ.π. Ήταν τελείως στρατηγική για να με διώξουν γιατί ο Σπύρος έχει διώξει πάρα πολλούς».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckqvu9osoqu1)


Την ενόχληση του για όσα ανέφερε η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο συμβούλιο του νησιού εξέφρασε ο Γιώργος Ταλάντσεβ. «Άμα κάτσουμε κάτω και βάλουμε όλο το προηγούμενο μήνα μπορούμε να δούμε ότι η Ασημίνα δεν είναι η καλύτερη παίκτρια. Από τις γυναίκες είναι η νούμερο τρία. Σίγουρα δεν της αρέσει ότι έχει βγει στον τάκο» σχολίασε ο 28χρονος διευθυντής ξενοδοχείου. «Σπάστηκα με τον εαυτό μου με αυτό που είπε η Ασημίνα, ξέρω ότι αγωνιστικά δεν είμαι καλός, είμαι πεσμένος. Το να ανεβώ στα πόδια μου είναι μονόδρομος για μένα» πρόσθεσε ο 28χρονος παίκτης της Κόκκινης ομάδας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckqvu6uwvgq1)


Την αντίδραση της Ασημίνας σχετικά με την υποψηφιότητα της σχολίασε και ο Σπύρος Μαρτίκας. «Είχε τρελαθεί για το αν θα βγει υποψήφια. Γιατί να μην βγει; Αγωνιστικά είναι η δεύτερη χειρότερη μετά από εμένα. Η συμπεριφορά της είναι από τις πιο πονηρές και κακές, που έχουν παρουσιαστεί φέτος στο Survivor. Συμπεριφέρεται με το χειρότερο τρόπο στον οποιονδήποτε χωρίς κανένα δισταγμό μόνο και μόνο για να ξεφύγει η ίδια από την κακιά συγκυρία που δεν την ευνοεί. Αυτό το κάνει από την πρώτη εβδομάδα. Ασημίνα μου το Survivor είναι ένα παιχνίδι ζωής που μέσα από αυτό μαθαίνεις να συμπεριφέρεσαι καλύτερα… Αν δεν έχεις διδαχθεί πως κάποιος στέκεται απέναντι σε άλλους, δεν νομίζω ότι θα σου δοθεί ευκαιρία για να το μάθεις… Στέκεσαι φοβισμένη απέναντι στην υποψηφιότητά σου και στην κρίση του κόσμου. Γιατί; Νιώθεις ότι δεν έχεις κάνει κάτι σωστά; Ότι ο κόσμος έχει απογοητευτεί από τη συμπεριφορά σου; Αν νιώθεις καλά με τη συνείδησή σου, δεν ξέρω γιατί φοβάσαι. Θα μας απαντήσει ο κόσμος σε λίγες ημέρες» σημείωσε ο 45χρονος φαρμακοποιός.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckqwe49p2adt)


Την ώρα που η Ασημίνα καθόταν σε αναμμένα κάρβουνα η Μαίη και ο Τάλα ξεκίνησαν να αναζητούν… νύφη για τον Σπύρο και έβαλαν αγγελία για να αποκαταστήσουν τον 45χρονο φαρμακοποιό από το Κερατσίνι. «Σπύρος Μαρτίκας, νοικοκύρης για σπίτι, ξέρει να τηγανίζει. Φαρμακοποιός. Μάγειρας. Πάνω από όλα έχει μείνει 11 φορές στο Survivor. Εργένης. Ωραίος. Νικητής Survivor μόνος ψάχνει γυναίκα», έλεγαν πειράζοντας τον El Professor.

Από την πλευρά του ο Μαρτίκας θυμήθηκε κάποια στιγμή που προσπάθησε να τηγανίσει και παραλίγο να βάλει φωτιά στην καλύβα και με αφορμή αυτό οι συμπαίκτες του δεν τον άφηναν να αποδείξει αν έχει ή όχι μαγειρικές ικανότητες.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckqwfhhnucox)


Πριν τον 3ο αγώνα ατομικής ασυλίας ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η Σταυρούλα δεν θα αγωνιστεί γιατί ταλαιπωρείται από μία ίωση και έτσι έπρεπε να βρεθεί στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί σε ποια ακριβώς κατάσταση βρίσκεται η υγεία της. Εκτός στίβου μάχης θα έμενε και ο Άρης Σοϊλέδης που είχε κατακτήσει τις δυο προηγούμενες ασυλίες και είχε αποκτήσει… μαξιλάρι ασφαλείας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckqwilgqbmuh)


Από τους 6 παίκτες που μπήκαν στο στίβο μάχης οι Τάλα, Μαίη, Ασημίνα και Νίκος κατάφεραν να περάσουν στα ημιτελικά με τους Σπύρο και Στάθη να αποκλείονται.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckqxuzx8dru9)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckqwosn63bl5)


Από τους 4 οι Τάλα και Μαίη έφτασαν στον τελικό με την παίκτρια της Κόκκινης ομάδας να εξουδετερώνει τον συμπαίκτη της και να φοράει το κολιέ της 3ης ασυλίας στο λαιμό της, αποφεύγοντας το ενδεχόμενο να βρεθεί στον τάκο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckqyyrtd9lqp)


Μετά το τέλος του αγώνα υπήρξαν υπόνοιες από τον Νίκο Γιάννη πως η Μαίη θέλησε να δώσει το παιχνίδι στον φίλο της τον Τάλα, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις τόσο από τους δυο παίκτες που κατηγορήθηκαν, όσο και από τον Άρη Σοϊλέδη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckqyywyz96zt)


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckr07u8j2v7d)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckr00tl5bntt)


Στο Συμβούλιο επέστρεψε και η Σταυρούλα Χρυσαειδή και έσπευσε να καθησυχάσει τη μαμά της σχετικά με την υγεία της. 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckr081luk1pl)


Όταν οι 8 survivors πήγαν στην κάλπη μοίρασαν τις ψήφους, από 4 σε Γιώργο Ταλάντσεβ και Στάθη Σχίζα, με αποτέλεσμα η ισοψηφία να στείλει τους δυο παίκτες της Κόκκινης ομάδας  στον τάκο να συντροφεύσουν τους Σπύρο Μαρτίκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου. 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckr0e6vxdvld)




Ειδήσεις σήμερα:

Ζελένσκι: Η εισβολή στην Ουκρανία είναι το πρώτο βήμα της Ρωσίας για την κατάκτηση κι άλλων λαών

Από ανακοπή καρδιάς πέθανε η 22χρονη αθλήτρια στην Κομοτηνή - Τι έδειξε η νεκροψία

Ο Γιάννης Λαγός ζητά να αποφυλακιστεί για να εκτελέσει τα καθήκοντά του ως ευρωβουλευτής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης