Τζόνι Ντεπ: Ύμνος στη Χέντι Λαμάρ το νέο του τραγούδι - «Είναι δύσκολο να μιλάς, όταν όλοι σε κοιτάζουν επίμονα»

Τζόνι Ντεπ: Ύμνος στη Χέντι Λαμάρ το νέο του τραγούδι - «Είναι δύσκολο να μιλάς, όταν όλοι σε κοιτάζουν επίμονα»

Ο ηθοποιός κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι με τον Τζεφ Μπεκ - «Διαγράφηκε από τον ίδιο κόσμο που την έκανε σταρ», αναφέρουν οι στίχοι, οι οποίοι θα μπορούσαν να παραπέμπουν και στη δική του ζωή

johnny
Ο Τζόνι Ντεπ κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι που έγραψε ο ίδιος και ερμηνεύει με τον Τζεφ Μπεκ με τίτλο «This Is a Song for Miss Hedy Lamarr».

Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο επερχόμενο άλμπουμ των Τζόνι Ντεπ και Τζεφ Μπεκ.

Η ροκ μπαλάντα που τραγούδησε ο Ντεπ με σόλο κιθάρας από τον Άγγλο κιθαρίστα, υμνεί τη σταρ του κινηματογράφου της δεκαετίας του 1940, και καινοτόμα ηλεκτρολόγο μηχανικό, Χέντι Λαμάρ και ίσως θα μπορούσε να παραπέμπει και στη δική του ζωή, καθώς οι στίχοι ταιριάζουν και στην περίπτωσή του, μετά την πολύκροτη δίκη με την Χερντ.

Jeff Beck and Johnny Depp - This is a Song for Miss Hedy Lamarr [Official Music Video]

Κλείσιμο
Ο θρήνος για τη φήμη αναπόφευκτα θα διαβαστεί ως αντίδραση στην υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης που εκδικάστηκε πρόσφατα μετά την αγωγή που ο Αμερικανός ηθοποιός κατέθεσε σε βάρος της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ, σχολιάζει δημοσίευμα της εφημερίδας The Guardian.

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός κατάφερε να βγει νικητής από τη δίκη εναντίον της πρώην συζύγου του. Οι ένορκοι δεν θεώρησαν επαρκή τα αποδεικτικά στοιχεία, που προσκόμισε η ηθοποιός στο δικαστήριο, αλλά ούτε και... πείστηκαν από τις «ερμηνείες» της στο εδώλιο.

​«Δεν πιστεύω, δεν μπορώ να πιστέψω, δεν θα πιστεύω πια στους ανθρώπους» τραγουδά ο Ντεπ στο ρεφρέν, με έναν άλλο στίχο να αναφέρει: «Είναι τόσο δύσκολο να μιλάς όταν κανείς δεν θα ακούσει και όλοι κοιτάζουν επίμονα, καθώς τρέμεις από φόβο».

Η Χέντι Λαμάρ έγινε γνωστή στις ταινίες της λόγω της γοητείας της και παρ’ όλο που ήταν σπουδαία εφευρέτρια, κανείς δεν την εμπιστευόταν γιατί πίστευαν ότι μια ηθοποιός του Χόλιγουντ δεν μπορούσε να είναι καλή επιστήμονας.

Η ηθοποιός ανακάλυψε μία τεχνολογία βασισμένη στη συχνότητα που αργότερα χρησιμοποιήθηκε στα Wi-Fi, GPS και bluetooth.

«Διαγράφηκε από τον ίδιο κόσμο που την έκανε σταρ. Το φως της ύπαρξής της, η εξωτική της γοητεία / έγιναν κομμάτια επειδή τόλμησε να ονειρευτεί» αναφέρει στο τραγούδι του Τζόνι Ντεπ.

Με τίτλο 18, το άλμπουμ περιλαμβάνει δύο πρωτότυπα τραγούδια μαζί με μια σειρά από κλασικές ροκ διασκευές.

Την τελευταία ημέρα της δίκης, ο 58χρονος ηθοποιός βρέθηκε στην Αγγλία μαζί με τον Τζεφ Μπεκ για την περιοδεία του.

Έδωσαν μαζί συναυλία στο Sage Gateshead στη βόρεια Αγγλία και δημοσιεύματα τον θέλουν να έχει προγραμματίσει κι άλλες εμφανίσεις.

Jeff Beck and Johnny Depp - Little Wing - Live Sheffield 2022


Υπενθυμίζεται πως ο ηθοποιός κατέθεσε μήνυση εναντίον της πρώην συζύγου του, για συκοφαντική δυσφήμιση σε άρθρο της στη Washington Post. H Άμπερ Χερντ τον κατηγορούσε για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση, κατά τη διάρκεια του 15μηνου γάμου τους. Ο Τζόνι Ντεπ τη μήνυσε για τους ισχυρισμούς της, απαιτώντας αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων και στη συνέχεια, εκείνη υπέβαλε αγωγή εναντίον του για 100 εκατομμύρια δολάρια.

Υπέρ του ηθοποιού επιδικάστηκε αποζημίωση 15 εκατ. δολαρίων. Η Χερντ κέρδισε μία από τις αντεγκλήσεις της εναντίον του Ντεπ, για σχόλια του δικηγόρου του στην Daily Mail και υπέρ της επιδικάστηκε αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων.



Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί «πνίγηκε» η Θεσσαλονίκη - Σε λιγότερο από δύο ώρες έβρεξε 1,5 φορά περισσότερο από όλο τον Ιούνιο!

Ιερωμένος ο τεχνικός της Google που «ανακάλυψε» ότι τα ρομπότ έχουν συνείδηση

«Πάντα συντρέχουν λόγοι για πρόωρες εκλογές... αλλά και περισσότεροι να μην γίνουν» λέει ο Μητσοτάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης