Γιώργος Αγγελόπουλος για Survivor: «Είχαν γίνει συζητήσεις για την παρουσίαση, αλλά δεν προχώρησε»

Γιώργος Αγγελόπουλος για Survivor: «Είχαν γίνει συζητήσεις για την παρουσίαση, αλλά δεν προχώρησε»

«Ως προς την επιλογή του Γιώργου Λιανού νομίζω ότι η παραγωγή έκανε καλά για αυτά που ακολούθησαν», είπε μεταξύ άλλων - Δείτε το σχετικό βίντεο

aggelopoulos_survivor32
Για το Survivor μίλησε σε ακόμη μία συνέντευξή του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο μεγάλος νικητής ρου ριάλιτι επιβίωσης το 2017. Ο «Ντάνος», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον «Φύλακα Άγγελο» και το φιλανθρωπικό έργο, αλλά και στις συζητήσεις που είχε με τον ΣΚΑΙ, για μία τηλεοπτική σειρά και για τo Survivor.

«Κάθε χρονιά του Survivor, η παραγωγή και οι συντελεστές του δημιουργούν ένα νέο παιχνίδι», είπε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Στη συνέχεια, ερωτήθηκε γιατί πιστεύει ότι το φετινό ριάλιτι επιβίωσης δεν έχει την ίδια απήχηση με άλλες χρονιές και απάντησε: «Γιατί είναι η πέμπτη χρονιά. Νομίζω ότι θέλει φρεσκάρισμα το πρότζεκτ. Νομίζω ότι έχει βοηθήσει πάρα πολύ ο Γιώργος Λιανός. Είναι ένας άνθρωπος που είναι πολύ ταλαντούχος. Έχει την ατάκα, είναι ετυμόλογος». 

«Εμείς δεν ξέραμε πολλά πράγματα και αυτό μας έκανε πιο αυθόρμητους και είχαμε αρκετά αγωνιστικό ενδιαφέρον. Μπορεί να κάναμε πράγματα που έβγαιναν ριάλιτι αλλά δεν γινόταν επιτηδευμένο»,
πρόσθεσε.


Έπειτα, ο ίδιος κλήθηκε να επιλέξει ανάμεσα στον Γιώργο Λιανό και τον Σάκη Τανιμανίδη, αναφορικά με την παρουσιάση του Survivor. Σχετικά με αυτό, απάντησε: «Νομίζω ότι τον παρουσιαστή τον βοηθά να αναδειχθεί ή τον δυσκολεύει η κάθε χρονιά και το κάθε καστ». 

Τέλος, ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε στο αν είχε δεχτεί πρόταση να παρουσιάσει το ριάλιτι επιβίωσης. «Είχαμε δύο φορές συζητήσει τηλεφωνικά και μία δια ζώσης για το ενδεχόμενο συνεργασίας μας στην παρουσίαση. Δεν προχώρησε», είπε συγκεκριμένα και κατέληξε: «Ως προς την επιλογή του Γιώργου Λιανού νομίζω ότι η παραγωγή έκανε καλά για αυτά που ακολούθησαν».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckpqa08em3zl)




Ειδήσεις σήμερα:

Ξέφυγε ο Ερντογάν, κόκκινος συναγερμός διαρκείας στο Αιγαίο

O Πούτιν «παλεύει να κρατηθεί όρθιoς» κατά τη διάρκεια ομιλίας και τα πόδια του λυγίζουν - Δείτε βίντεο

Τραγωδία στο Παγκράτι: Πήγε να μπει στο σπίτι της από το μπαλκόνι, έπεσε και σκοτώθηκε

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης