Τσάρλι Σιν: Δεν θα πληρώνει πλέον διατροφή στην πρώην σύζυγό του, Ντενίζ Ρίτσαρντς, μετά τις κατηγορίες της κόρης τους

Τσάρλι Σιν: Δεν θα πληρώνει πλέον διατροφή στην πρώην σύζυγό του, Ντενίζ Ρίτσαρντς, μετά τις κατηγορίες της κόρης τους

Για την επιμέλεια των δύο κοριτσιών τους, μάχονται οι δύο ηθοποιοί - Η μεγαλύτερη κόρη τους επέλεξε να ζήσει με τον πατέρα της, αφού θεωρεί το σπίτι της Ρίτσαρντς  «κακοποιητικό περιβάλλον» -  «Ο Τσάρλι χειραγωγεί την κατάσταση», υποστηρίζει η ηθοποιός

denise
«Κάνε τα παράπονά σου στον δικαστή», προτείνει ο Τσάρλι Σιν στην πρώην σύζυγό του Ντενίζ Ρίτσαρντς, μετά την απόφαση του δικαστηρίου, που τον απαλλάσσει από το να πληρώνει διατροφή στην ηθοποιό για τις δύο τους κόρες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, το πρώην ζευγάρι μοιράζεται την επιμέλεια των δύο τους παιδιών, της 17χρονης Σάμι και της 16χρονης Λόλα.

Σε πρόσφατη δίκη, που πραγματοποιήθηκε λοιπόν, η τελική απόφαση όρισε πως ο ηθοποιός δεν χρειάζεται πλέον, να πληρώνει διατροφή για τις κόρες του, εφόσον η μία από αυτές, η Σάμι αποφάσισε να ζήσει με τον πατέρα της. Όμως, η ηθοποιός και πρώην μοντέλο, Ντενίζ Ρίτσαρντς θεωρεί ότι η απόφαση δεν ορίστηκε δίκαια.

Κλείσιμο


Η ίδια κατηγορεί τον ηθοποιό ότι χειραγωγεί τις κόρες τους και εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι εκείνη λείπει στο εξωτερικό, για τις ανάγκες της νέας ταινίας Wickenburg, στην οποία και συμμετέχει. «Τόσο καιρό ο Τσάρλι ανέβαλλε την δίκη και άλλαζε τις ημερομηνίες, για να μην παρουσιαστεί στο δικαστήριο. Είναι λοιπόν, περίεργο που ξαφνικά, ενώ λείπει η Ρίτσαρντς, βγήκε η απόφαση και μάλιστα, κέρδισε εκείνος. Η Ντένις έχει ξαφνιαστεί πολύ», λέει πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού στο People, ενώ προσθέτει πως η δίκη ήταν προγραμματισμένη για έξι μήνες αργότερα.

Μάλιστα, εικάζει ότι ο Σιν εκμεταλλεύτηκε μία πρόσφατη δήλωση της κόρης του, Σάμι, σε ένα βίντεο στο TikTok, όπου αναφέρεται στο σπίτι της μητέρας της, χαρακτηρίζοντάς το «κακοποιητικό περιβάλλον, στο οποίο νιώθει παγιδευμένη».

«Η Ντενίς θέτει κανόνες στα παιδιά της, όπως και ο κάθε γονιός. Ο Τσάρλι δεν εγκρίνει όμως, τους κανόνες της και δεν την στηρίζει. Έχει διαφορετικό τρόπο διαπαιδαγώγησης, για αυτό τον λόγο ίσως και η Σάμι επέλεξε να ζήσει μαζί του», πρόσθεσε η ίδια πηγή.



Προς το παρόν, η ηθοποιός δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να αλλάξει την κατάσταση, παρά μόνο να ζητήσει εκ νέου μία δίκη, προκειμένου να παρουσιάσει και την δική της πλευρά, όταν επιστρέψει από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Ωστόσο, ο Τσάρλι Σιν δείχνει πως θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει την πρώην γυναίκα του στην αίθουσα του δικαστηρίου, ειδικότερα εφόσον έχει στο πλευρό του την μία του κόρη.

denise-richards-charlie-sheen


Η σχέση του ζευγαριού είχε χαλάσει ήδη από το 2005, δηλαδή λίγο μετά την δεύτερη εγκυμοσύνη της Ρίτσαρντς. Τα προβλήματα μεταξύ τους πολλαπλασιάστηκαν, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο διαζύγιο το 2006. «Ήταν η πιο σκοτεινή περίοδος της ζωής μου», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η Ντενίζ Ρίτσαρντς. Όπως όλα δείχνουν, παρά το γεγονός ότι έχουν πλέον τραβήξει χωριστούς δρόμους στις ζωές τους, το μένος του ενός για τον άλλο έχει παραμείνει και ο «πόλεμος» μεταξυ τους θα συνεχιστεί στην αίθουσα του δικαστηρίου.



Ειδήσεις σήμερα


Καπραβέλος: Υπερβολικά τα μέτρα ελευθερίας για τους εμβολιασμένους – Δίνουν εντύπωση κανονικότητας

Πυροσβέστες έσωσαν το δάχτυλο κοπέλας από κολλημένη βέρα στη Λάρισα

Squid Game: Τι δουλειά έχει η τρομακτική κούκλα της σειράς σε ένα μουσείο;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης