Στον αγαπημένο της προορισμό τη Μύκονο βρέθηκε η Κάτια Ταραμπάνκο, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.
Το γνωστό μοντέλο μετά τον χωρισμό του με τον tattoo artist Θοδωρή Κωνσταντόπουλο απόλαυσε ελεύθερη και ωραία τις διακοπές της στο κοσμοπολίτικο νησί.
Η κάμερα του Mykonos Live TV την εντόπισε να χαλαρώνει στην παραλία Καλό Λιβάδι. Με φούξια μπικίνι που τόνιζε το καλλίγραμμο σώμα της βούτηξε στη θάλασσα και έστρεψε επάνω της όλα τα βλέμματα.
Δείτε το βίντεο με τις βουτιές της Κάτιας Ταραμπάνκο
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας