Λένα Δροσάκη για Πάνο Νάτση: «Είναι συγκλονιστικό, τα λόγια χάνονται»
«Γενικά, ο θάνατος ενός νέου ανθρώπου δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια, τα λόγια χάνονται. Δεν ξέρεις πώς μπορείς να το πεις», είπε η ηθοποιός
Η Λένα Δροσάκη σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν» μίλησε για την τραγική απώλεια του Πάνου Νάτση,αλλά και τη σειρά «Σέρρες».
Μιλώντας για τα γυρίσματα της σειράς αποκάλυψε ότι: «Τα γυρίσματα είχαν ολοκληρωθεί πριν από το θάνατο του Πάνου Νάτση, που πρωταγωνιστεί. Ήταν συγκλονιστικό αυτό που συνέβη με το τροχαίο δυστύχημα… Αυτό είναι που λες «κοίτα να δεις, η ζωή δεν είναι ψέματα». Είναι συγκλονιστικό. Γενικά, ο θάνατος ενός νέου ανθρώπου δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια, τα λόγια χάνονται. Δεν ξέρεις πώς μπορείς να το πεις».
Πολύ μεγάλη συγκίνηση
«Νιώθω μεγάλη συγκίνηση. Πολύ μεγάλη συγκίνηση, λόγω του Πάνου. Δεν την έχω ευχαριστηθεί ακόμα. Είμαι πολύ περήφανη για όλη αυτή τη δουλειά, για τα άτομα που είμαστε σε αυτή, για το πώς την προσεγγίσαμε. Είναι μια δουλειά γραμμένη με αγάπη. Εμείς τη διαβάσαμε, δοθήκαμε σε αυτό. Μετά τον Πάνο Νάτση, είναι εντυπωσιακό το πώς την έχουμε αγκαλιάσει όλοι. Είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο», είπε η ηθοποιός για την τραγική απώλεια του Πάνου Νάτση.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.