Η Μύκονος αποτελεί τον πιο δημοφιλή προορισμό των celebrities για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Οι παραλίες του νησιού και τα Ματογιάννια κατακλύζονται από κόσμο και αιθέριες υπάρξεις.
Το νησί των Ανέμων είναι αγαπημένος προορισμός της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μόδας My Style Rocks. Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε την ξανθιά καλλονή στα Ματογιάννια όπου προκάλεσε αναστάτωση στον ανδρικό πληθυσμό με το σούπερ ντεκολτέ της.
Η Αλεξάνδρα ήταν χάρμα οφθαλμών και πόζαρε στον φακό του γνωστού φωτογράφου Νίκου Ζώτου. Να θυμίσουμε ότι μετά τον χωρισμό της από τον πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο ξαναβρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά του Στάθη Σχίζα,ο οποίος βρίσκεται στο Survivor.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.