Μπάκιγχαμ: Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ μετακομίζουν, ο Άντριου «διώχνεται»... μακριά και ο Χάρι με τη Μέγκαν είναι ξένο σώμα

Μπάκιγχαμ: Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ μετακομίζουν, ο Άντριου «διώχνεται»... μακριά και ο Χάρι με τη Μέγκαν είναι ξένο σώμα

Έρχονται μεγάλες αλλαγές στην γαλαζοαίματη οικογένεια - Η Ελισάβετ σχεδιάζει το μέλλον της μοναρχίας - Στους εορτασμούς του Ιωβηλαίου της Βασίλισσας ο Χάρι και η Μέγκαν είδαν για μόλις 15 λεπτά τη βασίλισσα

royals-0
Μεγάλες αλλαγές αναμένεται να συμβούν στον οίκο των Ουίνδσορ αυτό το καλοκαίρι. Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ φέρονται αποφασισμένοι να μετακομίσουν στο Ουίνδσορ, ενώ ο πρίγκιπας Άντριου θα μπορούσε σύμφωνα με δημοσίευμα της «daily mail» να ανταλλάξει το Μπέρκσαϊρ με τη Σκωτία στο πλαίσιο μιας προσπάθειας να ξαναφτιάξει τη ζωή του.

Μετά από οικογενειακές συζητήσεις γύρω από το Σαββατοκύριακο του Ιωβηλαίου της Βασίλισσας, τίθενται τώρα σε εφαρμογή σχέδια που θα μπορούσαν να σηματοδοτήσουν ριζικές και σπουδαίες αλλαγές στη ζωή των μελών της πιο διάσημης γαλαζοαίματης οικογένειας του πλανήτη.

Πιθανότατα σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα οι μεγαλύτερες ανατροπές θα αφορούν τον Δούκα και τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ, οι οποίοι φέρονται να μετακομίζουν οικογενειακώς από το Κένσινγκτον του δυτικού Λονδίνου στο Μπέρκσαϊρ.

Μετακομίζει η οικογένεια του Ουίλιαμ, αλλάζουν σχολείο τα παιδιά
Πηγές του παλατιού διαρρέουν ότι το ζευγάρι πρόκειται να μετακομίσει σε ένα σπίτι στο κτήμα της βασίλισσας στο Ουίνδσορ - αφήνοντας πίσω το παλάτι του Κένσινγκτον που μέχρι σήμερα αποτελεί την κύρια κατοικία της οικογένειας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sunday Times», στο πλαίσιο της μετακόμισης στο Μπέρκσαϊρ, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ όπως είναι λογικό θα αλλάξουν σχολείο.

Η μετακόμιση αυτή θα σημάνει την αποχώρηση του Ουίλιαμ και της Κέιτ από το παλάτι του Κένσινγκτον, που αποτελεί την κύρια κατοικία τους από το 2017.

Κλείσιμο
Το ζευγάρι πάντως θα διατηρήσει το ακίνητο στο παλάτι του Κένσινγκτον ως το σπίτι του στο Λονδίνο, παρά τη μετακόμιση στο Μπέρκσαϊρ. Η δημοσιογραφική τους ομάδα θα παραμείνει στο δυτικό Λονδίνο.

Prince William and Kate’moving to windsor’following Jubilee talks


Το ζευγάρι θα διατηρήσει επίσης το Anmer Hall, το οποίο, όπως αναφέρει η εφημερίδα, θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν «τακτικά» ως εξοχική κατοικία.

Ένας φίλος φέρεται να είπε στην εφημερίδα ότι σχεδιάζουν να μετακομίσουν εκεί σε πιο μόνιμη βάση αφού τα παιδιά τους θα πηγαίνουν εκεί σχολείο.

«Τους αρέσει απόλυτα εκεί πάνω, είναι το αγαπημένο τους μέρος», φέρεται να είπε ο φίλος.

Στόχος ο πρίγκιπας Άντριου να ξαναφτιάξει τη ζωή του στη Σκωτία
Εν τω μεταξύ, η βασίλισσα που σχεδιάζει το μέλλον της μοναρχίας λέγεται ότι διεξάγει μυστικές συνομιλίες με τον Δούκα της Υόρκης και ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας σχετικά με το πώς μπορούν να βοηθήσουν τον πρίγκιπα Άντριου να ξαναχτίσει τη ζωή του «μακριά από τα βλέμματα του κοινού».

Με την πρόσφατη νομική μάχη του στις ΗΠΑ να έχει πλέον τελειώσει, η βασίλισσα πραγματοποίησε οικογενειακές συναντήσεις στο Κάστρο του Ουίνδσορ για να καθορίσει ποιον ρόλο θα μπορούσε να εκπληρώσει ο Δούκας που θα ήταν αποδεκτός από το κοινό.

prince_andrew1


Ο Άντριου - που εθεάθη χθες να κάνει ιππασία στο Ουίνδσορ - είναι αποφασισμένος να διατηρήσει το κτήμα του Royal Lodge στο Ουίνδσορ αλλά μια επιλογή για να συνεχίσει τη ζωή του χωρίς να προκαλεί το κοινό αίσθημα θα ήταν να ξαναχτίσει τη ζωή του στη Σκωτία.

Καμία αλλαγή για Χάρι και Μέγκαν που συνεχίζουν να αποτελούν «ξένο σώμα»
Ενώ ο Γουίλιαμ, η Κέιτ και ο Άντριου θα μπορούσαν να δουν μεγάλες αλλαγές αυτό το καλοκαίρι, φαίνεται ότι για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ που ζουν στις ΗΠΑ δεν θα υπάρξουν πολλές αλλαγές.



Το ζευγάρι εξασφάλισε μόνο μια 15λεπτη συνάντηση με τη βασίλισσα κατά τη διάρκεια των τετραήμερων εορτασμών για το Ιωβηλαίο το περασμένο Σαββατοκύριακο, με πηγές του παλατιού να αναφέρουν πως η συνάντησή τους ήταν πέρα για πέρα «τυπική».

Σημερινά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ που ζουν στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ συνάντησαν τη βασίλισσα μόνο για 15 λεπτά η οποία είδε για πρώτη φορά την ενός έτους κόρη τους Λίλιμπετ, η οποία έχει πάρει το όνομα της Βασίλισσας.

Ειδήσεις σήμερα:

Βίκυ Καρατζόγλου: «Σήμερα για να προχωρήσεις πρέπει να πάρεις το θέμα πάνω σου. Μόνο έτσι προχωράς»


Τουρκία: 268% η αύξηση στην τιμή της βενζίνης σε σύγκριση με πέρυσι – Δεν έχει τέλος ο κατήφορος της τουρκικής λίρας


Προσωπικός γιατρός: Μειωμένη συμμετοχή σε φάρμακα σε όσους εγγραφούν - Όσα πρέπει να γνωρίζετε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης