Δημήτρης Ταϊρίδης: Απαντά στα σχόλια του Μαμαλάκη περί τοξικότητας - «Στα ιερά τέρατα της γαστρονομίας δεν απαντάς αρνητικά»

Δημήτρης Ταϊρίδης: Απαντά στα σχόλια του Μαμαλάκη περί τοξικότητας - «Στα ιερά τέρατα της γαστρονομίας δεν απαντάς αρνητικά»

Ο πρώην παίκτης του μαγειρικού διαγωνισμού μίλησε για την ανάρτηση που είχε κάνει ο Ηλίας Μαμαλάκης, αναφερόμενος  στον ίδιο και τη συμπεριφορά του στο MasterChef

tairidis
Ο Δημήτρης Ταϊρίδης απάντησε στα σχόλια που είχε κάνει για εκείνον ο Ηλίας Μαμαλάκης, όσο βρισκόταν στο MasterChef.

Ο πρώην παίκτης του μαγειρικού διαγωνισμού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» κι αναφέρθηκε αρχικά, στην εμπειρία του από το τηλεοπτικό ριάλιτι.

«Η εμπειρία μου στο MasterChef είναι εξαιρετική. Θεωρώ πως βγήκα από τον στόχο μου, γιατί υπήρξαν όλα αυτά τα θέματα μέσα στο σπίτι. Έχω κάνει μια μεγάλη διαδρομή μέσα στο σπίτι», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην καριέρα του μέχρι στιγμής: «Εργάζομαι τα τελευταία έξι χρόνια στο εξωτερικό, ιδιωτικά σε οικογένειες».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjxoaoyzjy1l)

Όσο για τη Μπόμπαινα και το αν θα ανοίξει ξανά, δήλωσε: «Ο κόσμος νομίζει πως την έκλεισα και πτώχευσα. Τη Μπόμπαινα θα την ανοίξω ξανά με την πρώτη ευκαιρία. Θέλω να έρθουν πρώτοι να φάνε, εκείνοι που με βρίζουν. Έχω κάνει17 αρραβώνες μέχρι τώρα και ετοιμάζομαι για το 18ο δαχτυλίδι».

Κλείσιμο
Τέλος, μίλησε για τον Ηλία Μαμαλάκη, ο οποίος σε μία ανάρτησή του, τον είχε χαρακτηρίσει «τοξικό άνθρωπο».

«Ο κύριος Μαμαλάκης με αποκάλεσε τοξικό κι έκανε κάποια αρνητικά σχόλια για μένα. Στα ιερά τέρατα της ελληνικής γαστρονομίας δεν απαντάς αρνητικά όμως. Τους στέλνεις την αγάπη σου. Θα ήθελα πάρα πολύ, εφόσον γνωρίσει όντως τον Ταϊρίδη, να ξαναβγεί και να πει τα ίδια πράγματα. Γιατί βλέπει ένα κομμάτι που έχει να κάνει με κάμερες και δεν ξέρει τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι», απάντησε ο πρώην παίκτης του MasterChef.



Ειδήσεις σήμερα:

Παγκόσμιος τρόμος για μια «μεγάλη ύφεση»: Bουτιά στις αγορές, τριγμοί στην ΕΕ και «γκρίζες ζώνες» στις κυρώσεις


Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Το θέατρο διάρκειας 10 ωρών της απολογίας του - Γιατί η έδρα τον «ξετίναξε» με ερωτήσεις


Κυριάκος Μητσοτάκης: Καθαρές θέσεις για τη γεωπολιτική θέση της χώρας και τις σχέσεις με ΗΠΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης