Θανάσης Βισκαδουράκης: Το Survivor, η φιλία του με τον Αποστόλη Τότσικα και ο «αυστηρός» πατέρας του

Θανάσης Βισκαδουράκης: Το Survivor, η φιλία του με τον Αποστόλη Τότσικα και ο «αυστηρός» πατέρας του

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στα βιώματά του μέχρι σήμερα, ενώ αποκάλυψε επίσης, τον λόγο που δέχτηκε να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης

viska
Mία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Θανάσης Βισκαδουράκης και μίλησε για τον πατέρα του που έχει φύγει από τη ζωή, το Survivor, αλλά και την εκτίμηση που τρέφει για τον Αποστόλη Τότσικα.

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ανοιχτά» και δεν δίστασε να μιλήσει για όλες τις πτυχές του εαυτού του.

Αρχικά, αναφέρθηκε στη φιλία του με τον Αποστόλη Τότσικα.

«Τον αγάπησα πολύ τον Απόστολο, γιατί αγαπάει πολύ τη Ρούλα. Σε μία εποχή που συνέχεια διαλύονται οικογένειες, η Ρούλα περνούσε δύσκολα την εγκυμοσύνη της και ο Απόστολος παρακαλούσε γονυπετής την παραγωγή για να πάει να τη δει με τα δίδυμα. Εμένα λοιπόν, αυτό το πράγμα τότε με έκανε καλύτερο πατέρα. Αυτό μου δίδαξε ο Απόστολος, ότι η οικογένεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Ένα νέο παιδί, νέος άνδρας και οικογενειάρχης. Εγώ έκανα οικογένεια σε πολύ μεγαλύτερη ηλικία», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckm4ohgp74o1)

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο Survivor, η οποία έγινε για καθαρά οικονομικούς λόγους, όπως και αποκάλυψε.

«Για να μιλάμε ειλικρινά, ο κύριος λόγος που δέχτηκα την πρόταση ήταν το οικονομικό. Ήταν τεράστιο το όφελος. Δουλειά δεν είχα, πρόταση δεν είχα ούτε τηλεοπτική ούτε και θεατρική, δεν περπατούσε τίποτα και ήμουν οικονομικά σε αναμονή από κάποιες δουλειές. Οπότε, όταν η παραγωγή με κάλεσε και μου πρότεινε ευγενέστατα να συμμετέχω, είπα πως δεν έχω δει ποτέ το Survivor, αλλά ο Ατζούν με ήθελε. Είπα λοιπόν, το ναι και κατέβηκα χαλαρά. Δεν είχα δει ότι υπάρχουν τσακωμοί, συμβούλια, έριδες, ίντριγκες. Δεν το είχα δει ποτέ κι ήταν πολύ δύσκολο για εμένα», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckm4ozt16wix)

«Πήγα με την σκέψη ότι θα με προσέξουν, ήμουν και μεγάλος στα 53 μου, οπότε υπέθετα πως κάτι θα μου δώσουν. Τίποτα. Τις πρώτες 30 μέρες τις πέρασα με δύο κουταλιές ρύζι. Τίποτα άλλο. Συνέχεια τσακωμοί, φωνές, κόντρες, φωνασκίες που μου κούραζαν το αυτί, πεινούσαμε και πολύ. Είχαν έρθει όλοι με στρατηγική στο παιχνίδι, αλλά το δεχόμουν. Έτσι είναι η ζωή, δεν είναι αγγελικά πλασμένη», συμπλήρωσε.

Τέλος, μίλησε για τον πατέρα του και τις τελευταίες του στιγμές.

«Όποτε τον σκέφτομαι, μου έρχεται αυτή η αυστηρότητα στο πρόσωπό του. Νιώθω ότι μου λέει πάλι: "Γιατί ήρθες; Πίσω". Αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ο πατέρας μου ήταν πολύ αυστηρός, είχε κανόνες», είπε χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckm4ksih7vvl)

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις στιγμές, λίγο πριν τον θάνατό του. Όπως ανέφερε, ο πατέρας του ήθελε να του ζητήσει συγγνώμη.

«Ήθελε να μου ζητήσει συγγνώμη, πριν πεθάνει. Του λέω κι εγώ "μπαμπά, θα πας εκεί και θα τα πεις πάνω με τον μεγάλο. Εγώ να ξέρεις ότι σε ευχαριστώ», εξήγησε.


Ειδήσεις σήμερα

Το «σπουδαιότερο κίνημα στην ιστορία» των ΗΠΑ η επίθεση των οπαδών του στο Καπιτώλιο για τον Τραμπ - Δείτε βίντεο από την ακρόαση

Ο Ζελένσκι μίλησε με Μακρόν για «βαριά όπλα» και την υποψηφιότητα της χώρας του για ένταξη στην ΕΕ

Βρετανία, Γερμανία και Γαλλία ζητούν το Ιράν «να τερματίσει την πυρηνική κλιμάκωση»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης