Η Μαντόνα επέλεξε τη Τζούλια Γκάρνερ, για να την υποδυθεί στη βιογραφική της ταινία

Η Μαντόνα επέλεξε τη Τζούλια Γκάρνερ, για να την υποδυθεί στη βιογραφική της ταινία

Η 63χρονη σταρ είχε τον τελευταίο λόγο για την πρωταγωνίστρια και η Γκάρνερ αποτελεί προσωπική της επιλογή - Τον ρόλο διεκδίκησαν, μεταξύ άλλων, η Φλόρενς Πιου και η Αλέξα Ντέμι

madonafilm
Η βιογραφική ταινία της Μαντόνα έψαχνε για καιρό την πρωταγωνίστριά της, όπου εν τέλει τη βρήκε στη Τζούλια Γκάρνερ.

Το κάστινγκ για την εύρεση του προσώπου που θα υποδυθεί τη Μαντόνα κράτησε αρκετούς μήνες και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η ποπ σταρ ήταν αυτή που είχε τον τελευταίο λόγο στην επιλογή της ηθοποιού. Υπενθυμίζεται, ότι η Γκάρνερ έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τον ρόλο της Άννα Σόροκιν στη σειρά του Netflix με τίτλο «Inventing Anna», αλλά και στο «Ozark». Η Tζούλια Γκάρνερ μάλιστα, επικράτησε απέναντι σε άλλες καταξιωμένες ηθοποιούς, όπως η Φλόρενς Πιου, η Αλέξα Ντέμι του «Euphoria» και η τραγουδίστρια Sky Ferreira.

INVENTING_ANNA


Στο παρελθόν, η Γκάρνερ είχε αποκαλύψει ότι λόγος που ξεκίνησε να παρακολουθεί μαθήματα υποκριτικής, ήταν για να καταφέρει να γίνει περισσότερο εξωστρεφής.

Στην πορεία, σπούδασε κινηματογράφο στο Columbia University, όπου και γνωρίστηκε με κάποιον που δούλευε στο γραφείο casting της Σούζαν Σόπμακερ.

Λίγο αργότερα η Σόπμακερ της έδωσε τον πρώτο της ρόλο στο «Martha Marcy May Marlene», όταν εκείνη ήταν 17 ετών. Αναφορικά με τη βιογραφική ταινία της 63χρονης σταρ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ίδια η Μαντόνα έχει βοηθήσει στο σενάριο, την παραγωγή αλλά και τη σκηνοθεσία.

Η ταινία θα επικεντρωθεί στην καριέρα της από τα πρώτα επαγγελματικά της βήματα. Η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί, το σίγουρο είναι ότι αποκλείεται να είναι έτοιμη μέσα στο 2022.

Κλείσιμο
286558975_557919259323204_7746125272759623701_n



Ειδήσεις σήμερα

Νέες απειλές Ερντογάν στην Ελλάδα: Μην εξοπλίζετε τα νησιά, μιλάω σοβαρά, δεν αστειεύομαι

Σε σοκ οι γονείς της 16χρονης που εξαφανίστηκε - «Είχε κάνει μέχρι και απόπειρα αυτοκτονίας», λέει ο δικηγόρος τους

Η έκθεση DNA δείχνει ποιοι είχαν ενεργό ρόλο στη δολοφονία του Άλκη Καμπανού




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης