Η Λούρδη Λεόν αντιγράφει τη μαμά της με αποκαλυπτικό κορμάκι από τα ‘90s

Η Λούρδη Λεόν αντιγράφει τη μαμά της με αποκαλυπτικό κορμάκι από τα ‘90s

Είναι ίδια η Μαντόνα - Δείτε το σαγηνευτικό βίντεο που ανέβασε η 25χρονη στον λογαριασμό της στο Instagram

madonna_lourdi_xr
Στον δρόμο που άνοιξε η μητέρα της βαδίζει η Λούρδη Λεόν. Η 25χρονη κόρη της Μαντόνα ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα σαγηνευτικό βίντεο.

Το κορίτσι με κατάμαυρα μαλλιά - κατά κόσμον Lourdes Maria Ciccone Leon - φορούσε ένα μπεζ κορμάκι, σαν αυτό που φορούσε η μητέρα της τη δεκαετία του 1990 όταν τραγουδούσε το Vogue.

Madonna - Vogue (Official Music Video)


Η Λούρδη Λεόν που είναι πλέον μοντέλο και έχει ποζάρει για πολλούς οίκους μόδας, ανέβασε ένα βίντεο στο λογαριασμό της στο Instagram από την καμπάνια του Mugler.

Η Λούρδη χορεύει αισθησιακά, επιδεικνύοντας τα οπίσθιά της, τα μακριά της πόδια, τα σμιλεμένα της χέρια και τα πολυάριθμα τατουάζ της.

Και για να υπενθυμίσει στους θαυμαστές της ότι κάποτε ήταν χορεύτρια και ακόμα είναι εξαιρετικά ευλύγιστη, η Λούρδη σηκώνει το μακρύ, αδύνατο πόδι της μέχρι το κεφάλι.

Lourdes


Κλείσιμο
Στη λεζάντα της στο Instagram δηλώνει ενθουσιασμένη με τη νέα της δουλειά υψηλού επιπέδου.

Ευχαριστεί για το αποτέλεσμα στα ισπανικά και τα γαλλικά, ενώ λέει ότι ήταν πραγματικά ένα «τρελό ταξίδι», και είναι πολύ χαρούμενη που συμμετείχε σε αυτή την τόσο «υπέροχη» φωτογράφιση.


Η Mugler είναι η σειρά του αείμνηστου σχεδιαστή μόδας Thierry Mugler που πέθανε τον περασμένο Ιανουάριο.

«Η μαμά μου είναι μανιακή με τον έλεγχο, με ήλεγχε όλη μου τη ζωή»
Η Λούρδη Λεόν, αποκάλυψε πρόσφατα σε μια συνέντευξή της ότι η διάσημη μαμά της ήταν αρκετά αυστηρή σε θέματα που αφορούσαν την ανατροφή των παιδιών της και ότι ζητούσε πειθαρχία στους κόλπους της οικογένειας.

«Η μαμά μου είναι μανιακή με τον έλεγχο, με ήλεγχε όλη μου τη ζωή», εξηγεί η 25χρονη Λούρδη στη συνέντευξή της στο Interview Magazine. «Αμέσως μόλις τελείωσα το Λύκειο αισθάνθηκα την ανάγκη να γίνω απόλυτα ανεξάρτητη», σημειώνει το νεαρό μοντέλο.

Ένας από τους τρόπους που τη βοήθησαν να κερδίσει την ανεξαρτησία της ήταν πληρώνοντας η ίδια τα δίδακτρα του κολεγίου της και το νοίκι του διαμερίσματός της στη Νέα Υόρκη, παρότι η μητέρα της έχει μια τεράστια περιουσία ύψους πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

«Στην οικογένειά μου μάθαμε να μην μας χαρίζεται τίποτα. Προφανώς, μεγάλωσα με τεράστια προνόμια. Αυτό δεν μπορώ να το αρνηθώ. Όμως νομίζω ότι η μαμά μου έβλεπε όλα αυτά τα παιδιά διασήμων και σκεφτόταν πως δεν ήθελε να γίνουν έτσι και τα δικά της. Επίσης, θεωρώ πως αν αφήνεις τους γονείς σου να σου πληρώνουν πράγματα, τότε έχουν περισσότερη δύναμη να σε ελέγχουν», επισημαίνει στη συνέντευξή της η Λούρδη.

Ειδήσεις σήμερα:

Άνδρας που είχε ταξιδέψει στην Πορτογαλία το πρώτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων στην Ελλάδα

Τα ψηφοδέλτια της ΝΔ «στα σκαριά» και ο Μητσοτάκης σε περιοδείες με εκλογικό χρώμα

Survivor: Ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση και η… αμνησία του Μαρτίκα – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης