Κατερίνα Καινούργιου: «Η Κορομηλά αποθέωνε πρόσωπα που δεν είχαν τη δική μου επιτυχία, αυτό με πείραξε»

Κατερίνα Καινούργιου: «Η Κορομηλά αποθέωνε πρόσωπα που δεν είχαν τη δική μου επιτυχία, αυτό με πείραξε»

Η παρουσιάστρια εξέφρασε δημοσίως τη στενοχώρια της για την άδικη κριτική που της έκανε η Ρούλα Κορομηλά

Kainourgiou-Koromila
Όλη της την πίκρα έβγαλε η Κατερίνα Καινούργιου για τη Ρούλα Κορομηλά. Η παρουσιάστρια δεν κρατήθηκε και τα είπε έξω από τα δόντια μέσα από την εκπομπή της «Super Κατερίνα».

Όλα ξεκίνησαν όταν προβλήθηκε βίντεο από το παρελθόν με πρωταγωνιστές τη Ρούλα Κορομηλά και τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Όπως είπε η Κατερίνα Καινούργιου συναντήθηκε πριν από μερικά 24ωρα με τη Ρούλα Κορομηλά και διευκρίνισε τι είχε πει σε συνέντευξή της στο παρελθόν για την ίδια και την είχε ενοχλήσει πάρα πολύ. Τόσο που από ότι φαίνεται δεν μπορεί να το ξεχάσει.

«Επειδή είδα τη Ρούλα στα Ποσειδώνια προχθές, και εσύ και η Ρούλα δεν έχετε αλλάξει πάρα πολύ. Αντικειμενικά τώρα. Πάντως και εσύ και η Ρούλα έχετε μεγαλώσει ωραία, δεν έχετε πλαστικοποιηθεί. Να το πω κι αυτό. Είστε ίδιοι», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος ο οποίος αποκάλυψε ότι από τον ΣΚΑΪ του είχε γίνει πρόταση να κάνει μαζί με τη Ρούλα Κορομηλά το Big Brother. «Εγώ είχα κλείσει και μιλούσαν με τη Ρούλα για να το κάνουμε μαζί», είπε συγκεκριμένα ο παρουσιαστής.

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε μιλώντας τόσο για την Κορομηλά όσο και για τον Μικρούτσικο ό,τι μεγαλώνουν ωραία και δεν έχουν αλλάξει εμφανισιακά στο πέρασμα των χρόνων.

«Ρούλα σε περιμένουμε! Καλομελέτα κι έρχεται!» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος αργότερα, με την παρουσιάστρια να λέει με έκπληξη:

«Που την περιμένουμε; Μακάρι να έρθει! Ούτως ή άλλως βρεθήκαμε και προχθές και η γυναίκα ήταν ευγενέστατη. Μακάρι να έρθει. Η αλήθεια είναι ότι είχε κάνει κάποιες δηλώσεις που με είχαν στενοχωρήσει πάρα πολύ και τέλος πάντων. Δεν το συζητήσαμε όταν βρεθήκαμε. Ήταν από τις λίγες φορές που πειράχτηκα. Ξέρει η Ρούλα πόσο έχω παλέψει για να είμαι εδώ.

Εγώ ποτέ δεν είχα κανένα θέμα. Ίσα ίσα που την είχα ακούσει και σε πολύ αυστηρές κριτικές. Σε μία περίοδο που εγώ πήγαινα πολύ καλά να λέει ότι δεν κάνω για κεντρική παρουσιάστρια. Ουσιαστικά αποθέωνε πρόσωπα που δεν είχαν τη δική μου επιτυχία. Αυτό με πείραξε. Από εκεί και πέρα σέβομαι πολύ την πορεία της και τη θαυμάζω ως γυναίκα. Μακάρι να μου δώσει και μία τηλεοπτική συνέντευξη, θα ήταν μεγάλη μου τιμή».

Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για τη συνάντηση με τη Ρούλα Κορομηλά


Τι είχε πει η Κορομηλά για την Καινούργιου και ενοχλήθηκε
«Η Καινούργιου θέλει πάρα πολλή δουλειά ακόμα. Είναι ένα κορίτσι το οποίο θέλει να δουλέψει πολύ. Θέλει να το δουλέψει και να αφήσει τον εαυτό της, να είναι η ηλικία της. Έχω έρθει σε αντιπαράθεση με την Καινούργιου όταν ήμουν υπεύθυνη. Γιατί αν τη δεις με λιγότερο μακιγιάζ και λίγο πιο απλή, είναι πιο ωραίο το κορίτσι από ότι είναι έτσι όπως βγαίνει τώρα. Και βέβαια χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά. Δεν κάνουμε όλοι για πρώτα ονόματα. Εντάξει; Μπορεί να είναι στην τηλεόραση. Κανένας δε στερεί σε κανέναν το δικαίωμα να κάνει τηλεόραση, αλλά χρειάζεται και ένα μέτρο το τι θα κάνεις», είχε πει η Ρούλα Κορομηλά σε συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου πέρσι.

Η Ρούλα Κορομηλά κατακεραυνώνει την Κατερίνα Καινούργιου
Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Άνδρας που είχε ταξιδέψει στην Πορτογαλία το πρώτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων στην Ελλάδα

Τα ψηφοδέλτια της ΝΔ «στα σκαριά» και ο Μητσοτάκης σε περιοδείες με εκλογικό χρώμα

Survivor: Ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση και η… αμνησία του Μαρτίκα – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης