Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο αποκάλυψε ότι έχει όλους τους δίσκους της Τέιλορ Σουίφτ

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο αποκάλυψε ότι έχει όλους τους δίσκους της Τέιλορ Σουίφτ

«Η μικρή μου κόρη την ακούει στο ραδιόφωνο και με τρελαίνει όταν "συνομιλούν"», ανέφερε στις δηλώσεις του ο σταρ του Χολιγουντ

deniro_swift11
Μία απρόσμενη αποκάλυψη έκανε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο για τις μουσικές του επιλογές. Ο σταρ του Χόλιγουντ, παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό Variety, σχετικά με το φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca, το οποίο ίδρυσε ο ίδιος το 2002, αλλά και τους καλεσμένους που θα δώσουν το «παρών».

Στην αρχή της συνέντευξης, ο ηθοποιός ερωτήθηκε, πώς και αποφάσισε η Τέιλορ Σουίφτ να προβάλει την μικρού μήκους ταινία της «All Too Well» στο συγκεκριμένο φεστιβάλ. Εκείνος απάντησε με χιουμοριστική διάθεση: «Καταρχάς είναι στη γειτονιά» και συνέχισε, λέγοντας: «Πάντα κοιτάμε να προβάλουμε δουλειές καλλιτεχνών, να δείξουμε τι άλλο κάνουν. Είναι πάντα ενδιαφέρον να παρακολουθούμε με τι άλλο ασχολούνται οι καλλιτέχνες, πέρα από αυτά που πιστεύουμε εμείς ότι κάνουν». Στη συνέχεια, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο αποκάλυψε ότι συγκεκριμένα η Τέιλορ Σουίφτ, είναι από τις τραγουδίστριες, που ακούει περισσότερο στην καθημερινότητά του. «Έχω όλους τους δίσκους της. Δεν είναι ότι είμαι μεγάλος θαυμαστής αλλά ακούω τη μουσική της. Η μικρή κόρη μου τη βάζει στο ραδιόφωνο και με τρελαίνει όταν "συνομιλούν"».




Ειδήσεις σήμερα:

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Τετ α τετ με τη Βραζιλιάνα τοπ μόντελ


Κληρονομιά Τράγκα: Ο Φρέντυ έφυγε, η Μαρία και ο Γιάννης έμειναν


Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες και σήμερα - Οι πρώτες εκτιμήσεις για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης