Αλίσια Κις: Αποκάλυψε τι της ζήτησε η βασίλισσα Ελισάβετ πριν τη συναυλία στο Μπάκιγχαμ

Αλίσια Κις: Αποκάλυψε τι της ζήτησε η βασίλισσα Ελισάβετ πριν τη συναυλία στο Μπάκιγχαμ

Η διάσημη τραγουδίστρια ερμήνευσε κάποιες από τις επιτυχίες της στο Παλάτι για τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου

21895414
Μετά τη συναυλία που χάρισε στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ η Αλίσια Κις, για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, μοιράστηκε μερικές λεπτομέρεις από την περίσταση με τους θαυμαστές της.

Η διάσημη τραγουδίστρια ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με το παρασκήνιο της συναυλίας. Αποκάλυψε μάλιστα, τι της ζήτησε η 96χρονη μονάρχης της Βρετανίας.

Στο εν λόγω βίντεο, η Αλίσια Κις μιλάει στους γιους της κι εξηγεί τι συνέβη στο Μπάκιγχαμ. «Λέω στα αγόρια μου ότι η Βασίλισσα μου ζήτησε τα τραγούδια που θα τραγουδήσω», εξηγεί η τραγουδίστρια.


«Όταν με είδαν να το σκέφτομαι, μου είπαν "δεν μπορείς να αρνηθείς στη βασίλισσα. Είναι ενάντια στον νόμο εδώ», αναφέρει στη συνέχεια.

Λίγες ημέρες πριν τη συναυλία η τραγουδίστρια είχε δηλώσει πως η ερμηνεία της στο Παλάτι είχε έναν σκοπό κι αυτός ήταν να γιορτάσει τη δύναμη όλων των γυναικών.

Κλείσιμο

«Είμαστε στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ. Ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε το Ιωβηλαίο της βασίλισσας, που για εμένα, είναι αφιερωμένο σε όλες τις βασίλισσες. Το σημείο και μόνο που πραγματοποιήθηκε η συναυλία είναι φανταστικό», είχε δηλώσει.



Ειδήσεις σήμερα:

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Τετ α τετ με τη Βραζιλιάνα τοπ μόντελ


Κληρονομιά Τράγκα: Ο Φρέντυ έφυγε, η Μαρία και ο Γιάννης έμειναν


Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες και σήμερα - Οι πρώτες εκτιμήσεις για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης