Survivor - Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Η Μαίη τελευταία είναι όλο σπόντες και κουτοπονηριές»

Survivor - Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Η Μαίη τελευταία είναι όλο σπόντες και κουτοπονηριές»

«Δεν της αρέσει που χάνει η ομάδα της και δεν το διασκεδάζει, δεν μου αρέσουν τέτοιου είδους σπόντες», είπε μεταξύ άλλων - Δείτε το σχετικό απόσπασμα

asiminasurvivor43
Λίγο μετά τη νέα σύνθεση των ομάδων στο Survivor, νέα κόντρα φαίνεται να ξεσπά ανάμεσα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και την  Μαίη Εμμανουηλίδου.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τα υπονοούμενα της Μαίης, σχετικά με το γεγονός ότι οι Μπλε κερδίζουν συνέχεια και δεν ζουν πραγματικά στις συνθήκες του Survivor.

«Η Μαίη τελευταία είναι όλο σπόντες και κουτοπονηριές, όπως ήταν πάντα βασικά. Δεν της αρέσει που χάνει η ομάδα της και δεν το διασκεδάζει. Λογικό είναι. Κι εγώ την περίοδο με τους Μαχητές, που πεινούσαμε, έβγαζα τέτοιες αντιδράσεις.

Αλλά το να λες ότι εμείς κάνουμε κατασκήνωση εδώ κι όχι Survivor, δεν ισχύει γιατί μπαίνουμε στους ίδιους στίβους μάχης, στα ίδια αγωνίσματα, τα ίδια πράγματα βιώνουμε και στο ίδιο σανίδι κοιμόμαστε. Απλά τελευταία πηγαίνουμε εμείς στα έπαθλα γιατί τα κερδίζουμε. Αγωνιζόμαστε για αυτό το έπαθλο. Δεν μου αρέσουν τέτοιου είδους σπόντες», είπε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, η Ασημίνα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckj8b4eo5z09)



Ειδήσεις σήμερα:

Πρόταση μομφής κατά του Μπόρις Τζόνσον - Μπορεί πραγματικά να «πέσει» ο πρωθυπουργός της Βρετανίας;

Βουλγαρία, Ρουμανία και Μαυροβούνιο έκλεισαν τον ενάεριο χώρο τους για τον Λαβρόφ - «Ο Satan 2 δεν θα ζητήσει άδεια πτήσης» απειλεί η Μόσχα

Μυστήριο για τον θάνατο του πρώην παίκτη του Πανιωνίου - Βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης