Στέλιος Παρλιάρος: «Στο σχολείο έλεγαν ότι είμαι τουρκόσπορος»

Στέλιος Παρλιάρος: «Στο σχολείο έλεγαν ότι είμαι τουρκόσπορος»

«Είχα δεχτεί bullying στο σχολείο αλλά δεν έδινα σημασία γιατί τα είχα πολύ καλά με τον εαυτό μου», εξομολογήθηκε ο γνωστος pastry chef - Δείτε το σχετικό απόσπασμα

parliaros2
Για τα χρόνια που έζησε στην Κωνσταντινούπολη, το bullying που δέχτηκε στο σχολείο, αλλά και το πιο δημοφιλές ελληνικό γλυκό στο εξωτερικό, μίλησε ο Στέλιος Παρλιάρος.

Ειδικότερα, ο pastry chef βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου και ανέφερε ανάμεσα στα όσα δήλωσε ότι: «Είχα bullying στο σχολείο αλλά δεν έδινα σημασία γιατί τα είχα πολύ καλά με τον εαυτό μου. Ότι ήμουν τουρκόσπορος. Επίσης, στην Κωνσταντινούπολη οι ποδιές που φορούσαμε ήταν σορτς και οι ποδιές ήταν μακριές σαν μίνι φούστα και με κοιτούσαν τα παιδιά λίγο περίεργα και με κορόιδευαν».

Στο σημείο εκείνο, ξεκίνησε και ένας απολαυστικός διάλογος ανάμεσα στους δύο οικοδεσπότες, Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ενώ ο εκείνος επέμενε ότι δεν πρόλαβε τις ποδιές, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου τον κοίταζε επίμονα και του είπε: «Τις πρόλαβες όπως σε βλέπω και με βλέπεις».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα


Στέλιος Παρλιάρος: "Στο σχολείο έλεγαν ότι είμαι τουρκόσπορος"

Στην πορεία της συνέντευξης, ο Στέλιος Παρλιάρος αποκάλυψε και ποιο είναι το δημοφιλέστερο γλυκό της Ελλάδας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το πιο γνωστό ελληνικό γλυκό στο εξωτερικό είναι ένα παραδοσιακό έδεσμα, που το απολαμβάνουμε συνήθως τα Χριστούγεννα, το μελομακάρονο.  «Στο εξωτερικό, νομίζω, το πιο γνωστό είναι το μελομακάρονο, γιατί δεν υπάρχει ούτε στην Κωνσταντινούπολη», είπε ο Στέλιος Παρλιάρος.

Μάλιστα, ο ζαχαροπλάστης αποκάλυψε και την προέλευση της λέξης «κουραμπιές», η οποία είναι τουρκική: «Σημαίνει κουρού, δηλαδή στεγνό, μπισκότο», όπως εξήγησε.

Ακόμη, ο Στέλιος Παρλιάρος ξεκαθάρισε μια παρανόηση σε σχέση με τον μπακλαβά, τον οποίο πολλοί θεωρούν ως ελληνικό επιδόρπιο, εντούτοις πρόκειται για μια συνταγή με περσικές και τουρκικές ρίζες.

Δείτε το απόσπασμα


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckj3mz0k7mzl)
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Πρόταση μομφής κατά του Μπόρις Τζόνσον - Μπορεί πραγματικά να «πέσει» ο πρωθυπουργός της Βρετανίας;

Βουλγαρία, Ρουμανία και Μαυροβούνιο έκλεισαν τον ενάεριο χώρο τους για τον Λαβρόφ - «Ο Satan 2 δεν θα ζητήσει άδεια πτήσης» απειλεί η Μόσχα

Μυστήριο για τον θάνατο του πρώην παίκτη του Πανιωνίου - Βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης