Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αρχικά, αναφέρθηκε στη δήλωση του ηθοποιού σχετικά με τις γυναίκες.
«Δεν άκουσα τη δήλωση του Συσσοβίτη, οπότε δεν μπορώ να τη σχολιάσω. Θα πω τι πιστεύω εγώ, εγώ δεν πιστεύω ότι οι γυναίκες προκαλούν. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να φέρεται όπως θέλει, χωρίς αυτό να του δίνει το δικαίωμα να καταπατήσει την ελευθερία ή την αξιοπρέπεια του άλλου», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckgegpquh889)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις διαγραφές των συναδέλφων του από το ΣΕΗ. «Τα μέλη του ΣΕΗ δεν είναι μόνο 160 άτομα, δεν ήμουν στη διαδικασία οπότε, δεν ξέρω τι έγινε. Δεν είναι λίγα τα 160 άτομα, όμως. Δεν γίνεται κάθε φορά να ψηφίζουμε 10.000 άτομα για όλα τα θέματα. Χαίρομαι που το Σωματείο πήρε μπροστά και πάλι», δήλωσε.
Τέλος, αναφέρθηκε στη θεατρική συνεργασία του με τηΜυρτώ Αλικάκη.
«Με την Μυρτώ έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές. Από τη στιγμή που έχεις καλές σχέσεις με τον άλλο είναι ωραίο να συνεργάζεσαι μαζί του. Τον ξέρεις τον άλλο, έχεις αναπτύξει ήδη κάποιους κώδικες επικοινωνίας που βοηθάνε», είπε κλείνοντας.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας