Κατακουζηνός και Βλαχάκη ποζάρουν 23 χρόνια μετά

Κατακουζηνός και Βλαχάκη ποζάρουν 23 χρόνια μετά

«Πώς σας φαίνεται αυτό το ζευγαράκι 23 years after;», έγραψε ο Χάρης Ρώμας για το πρωταγωνιστικό δίδυμο της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης»

elenis-1024x5331
Αυτό το ζευγάρι έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση και με τις ατάκες του κρατούσε αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό και την Ελένη Βλαχάκη  από τη δημοφιλή κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Κωνσταντίνου και Ελένης». 23 χρόνια μετά η Ελένη Ράντου και ο Χάρης Ρώμας, που υποδύθηκαν τους συγκεκριμένους χαρακτήρες, πόζαραν μαζί και τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή στο Instagram.

Μάλιστα πολλοί ήταν εκείνοι που θέλουν να τους ξαναδούν μαζί. «Πώς σας φαίνεται αυτό το ζευγαράκι 23 years after?», γράφει ο Χάρης Ρώμας στη λεζάντα της φωτογραφίας του.



Τα σχόλια έπεσαν βροχή...
Romas
Romas1
Romas2
Romas3
Κλείσιμο




Η επιτυχημένη κωμική σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» δημιουργήθηκε από τον Χάρη Ρώμα και την Άννα Χατζησοφιά και προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 από τις 12 Οκτωβρίου του 1998 μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2000, για δύο τηλεοπτικές σεζόν και προβάλλεται μέχρι και σήμερα. Η υπόθεση επικεντρώνεται  στη συγκατοίκηση δύο εντελώς διαφορετικών χαρακτήρων σε ένα σπίτι το οποίο έχουν κληρονομήσει από κοινού.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντήσαμε τους ηθοποιούς Χάρη Ρώμα, Ελένη Ράντου, Βασίλη Κούκουρα, Μαρία Λεκάκη, Στέργιο Νένε και Καλλιρρόη Μυριαγκού.



Ειδήσεις σήμερα

Πώς δουλεύει η βιομηχανία των κλικ

Καιρός: Τριήμερο ζέστης με υψηλές θερμοκρασίες - Χαλάει ο καιρός την ερχόμενη εβδομάδα

Βουλγαρία: Φεύγουν οι Ουκρανοί πρόσφυγες διότι τους διώχνουν από τα ξενοδοχεία λόγω σεζόν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης