Η Σίνθια Νίξον για τον ρόλο της στο Sex and the City - «Η Μιράντα είχε ανέκαθεν λεσβιακά χαρακτηριστικά»

Η Σίνθια Νίξον για τον ρόλο της στο Sex and the City - «Η Μιράντα είχε ανέκαθεν λεσβιακά χαρακτηριστικά»

Η διάσημη ηθοποιός σχολίασε την ομοφυλοφιλική σχέση της Μιράντα στο σίκουελ «And Just Like That», ενώ αποκάλυψε το όριο που θα ήθελε να έχει η ηρωίδα, που υποδύεται

miranda
Η Σίνθια Νίξον, η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή, ως Μιράντα στο «Sex and the City», αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο χαρακτήρας της στη σειρά της HBO, «And Just Like That» ξεκίνησε μια ομοφυλοφιλική σχέση.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε  στο Variety, η ηθοποιός αποκάλυψε το όριο που βάζει στην ηρωίδα που υποδύεται. Όπως εξήγησε η Νίξον, όταν συζητούσε ακόμα το σενάριο με τον δημιουργό της σειράς Μάικλ Πάτρικ Κινγκ, για την απόφαση της Μιράντα να διαλύσει τον γάμο της με τον Στιβ, εκείνη είχε πει: «Ναι γιατί όχι; Εάν προσπαθούμε να δείξουμε διαφορετικά πράγματα και να δείξουμε διαφορετικούς κόσμους και διαφορετικές πτυχές αυτών των χαρακτήρων, γιατί να μην κάνουμε αυτό»;

Το 2004, η Νίξον είχε αποκαλύψει ότι είναι ομοφυλόφιλη και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα δεν ήθελε αρχικά η Μιράντα να απατήσει τον Στιβ με την καθηγήτρια Γουάλανς, αλλά όταν μπήκε στην πλοκή η non-binary κωμικός Τζε Ντίαζ, τότε τα πράγματα άλλαξαν.

And Just Like That - Che Shotguns Miranda - “When in Rome” (1x03)


«Γνωρίζω ότι ξεπερνάμε πολλά όρια για τα οποία ο κόσμος έχει πολλές απόψεις αλλά εγώ το όριο που δεν θα ήθελα να ξεπεράσει η Μιράντα, θα ήταν να βγαίνει με την καθηγήτρια της. Αυτό δεν θα ήταν σωστό για μένα».

«Παρά το γεγονός ότι ενδιαφερόταν μόνο για άντρες, πιστεύω ότι η Μιράντα είχε πολλές λεσβιακές ιδιότητες. Και σκέφτομαι για πολλές ομοφυλόφιλες γυναίκες, δεν είχαμε καμία στη σειρά. Αλλά ήταν εκεί για αυτές που δεν είχαμε. Η Μιράντα πάντα καταπιανόταν με την εξουσία, τη γυναικεία εξουσία απέναντι στην αντρική και για τις γυναίκες που δεν παίρνουν αυτό που τους αξίζει. Κι αυτό είναι ένα μεγάλο ζήτημα για τις ομοφυλόφιλες γυναίκες. Πιστεύω το να μην χρειάζεται να είμαστε κάτω από το δάχτυλο των αντρών ήταν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα που σου προσφέρει το να είσαι με μια άλλη γυναίκα», κατέληξε η Σίνθια Νίξον.


Ειδήσεις σήμερα:

Aπαγορεύεται προσωρινά η διακοπή ρεύματος σε ευάλωτους αν δεν καταβληθεί η ρήτρα αναπροσαρμογής

Τροχαίο με τρεις νεκρούς στην Καβάλα: «Γινόταν καταδίωξη, το φορτηγό με τα ποτά σηκώθηκε στον αέρα»

Δείτε ζωντανά τους εορτασμούς για τα 70 χρόνια της Ελισάβετ στο θρόνο της Βρετανίας









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης