Μπέσσυ Αργυράκη για DWTS: «Ήταν παρακινδυνευμένο και για την ηλικία μου και για τα κιλά μου»

Μπέσσυ Αργυράκη για DWTS: «Ήταν παρακινδυνευμένο και για την ηλικία μου και για τα κιλά μου»

Τι είπε η τραγουδίστρια για τις συνεργασίες της αλλά και το πλούσιο βιογραφικό στην καριέρα της

Bessy_Argyraki
Η Μπέσσυ Αργυράκη ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show». Η τραγουδίστρια μίλησε για την καριέρα της στο τραγούδι αλλά και τις αμέτρητες συνεργασίες της ξαφνιάζοντας τον οικοδεσπότη της εκπομπής της με το πλούσιο βιογραφικό της και τις επιτυχίες της.

Οι σπουδαίες συνεργασίες
«Έχω δουλέψει με όλα τα μεγάλα ονόματα. Ο Στράτος Διονυσίου ήταν ο αγαπημένος μου, ήμουν το γούρι του. Εκτός από μεγάλος καλλιτέχνης, ήταν κι ένα μεγάλο παιδί. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που δεν αφήνουν το παιδί μέσα τους να μεγαλώσει. Αν κάτι τύχαινε και τον ενοχλούσε, θα το έλεγε… Ήταν αυτό το αυθόρμητο παιδί, που λάτρεψε ο κόσμος…

Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν ο πατέρας των καλλιτεχνών. Ήταν πολύ δίκαιος. Θα άκουγε το πρόγραμμα του πρώτου μέρους κι ήθελε να είναι σωστά μοιρασμένο για τους τραγουδιστές. Ήταν κορυφαίος. Η Δούκισσα ήταν μια κυρία, αξιολάτρευτη. Με την Πόλυ Πάνου, με την Μαίρη Λίντα, μια χαρούμενη γυναίκα και τσαχπίνα. Έχουμε ίδια ιδιοσυγκρασία», είπε αρχικά η Μπέσσυ Αργυράκη για την καριέρα της και τις συνεργασίες της.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckeio2sbrgj5)

Στη συνέχεια μίλησε για την αείμνηστη Τζένη Βάνου: «Για την Τζένη Βάνου δεν χωράνε λόγια για αυτήν τη φωνάρα. Η φωνή της ήταν νούμερο ένα. Είχε μια σειρά από ατυχίες και δεν έκανε την καριέρα που έπρεπε να κάνει στο εξωτερικό. Υπήρχε πιθανότητα να βγει προς τα έξω, την περίοδο που βγήκε η Νάνα Μούσχουρη. Είναι και το να βρεις τα σωστά πρόσωπα και το timing. Η Ρίτα Σακελλαρίου ήταν αρχόντισσα και πολύ αυθεντικό άτομο. Θαυμάσια τραγουδίστρια, έχει χαρίσει πολλές επιτυχίες και πέρασα πολύ καλά μαζί της».

Η εμπειρία της στο Dancing With The Stars
Κλείσιμο
Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε επίσης και στην εμπειρία της στο «Dancing With The Stars» ενώ με το χιούμορ που τη διακρίνει αποκάλυψε την ατάκα που της είπε ο σύζυγός της όταν έμαθε πως θα πάει να διαγωνιστεί στον χορό.

«Ξύπνησα από ένα ωραίο όνειρο από τότε. Αυτό που έχει μεσολαβήσει είναι ότι ποτέ δεν είναι αργά να κάνεις το όνειρό σου, να ονειρευτείς και να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου. Όταν ξεκίνησα στο “Dancing With The Stars” δεν περίμενα να είναι κάτι που θα με ξετρελάνει, δεν περίμενα ότι θα μου άνοιγε μια πόρτα στο φως και θα με κάνει να νιώσω μικρότερη», είπε για όσα άλλαξαν μετά την ενασχόλησή της με τον χορό.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckeizobo12bt)

«Ήταν παρακινδυνευμένο και για την ηλικία μου και για τα κιλά μου. Φαντάσου, ο άνδρας μου όταν το έμαθε μου είπε “Πού πας ρε Καραμήτρο” που είναι και γιατρός και που ο ίδιος μου έβγαλε και το καπέλο στο τέλος», πρόσθεσε η Μπέσσυ Αργυράκη.

Ειδήσεις σήμερα:

Ελληνοτουρκικά: Η προειδοποίηση Μητσοτάκη στον Ερντογάν και οι σταθμοί διεθνοποίησης της τουρκικής προκλητικότητας

Τσίπρας: Επιστρατεύει πέντε «ντάμες» επιστρατεύει στην πορεία προς τις εθνικές εκλογές


Μέσι: «Ενάμιση μήνα δεν μπορούσα να τρέξω μετά τον κορωνοϊό» - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης