Survivor: Έξαλλη με Μαρτίκα η Ασημίνα - «Πας καλά αγόρι μου; Τι λες ρε, έχεις πρόβλημα;»

Survivor: Έξαλλη με Μαρτίκα η Ασημίνα - «Πας καλά αγόρι μου; Τι λες ρε, έχεις πρόβλημα;»

Χτύπησε «κόκκινο» για ακόμα μια φορά η ένταση στο ριάλιτι επιβίωσης

asimina-xatziandreou-spyros-martikas
Για ακόμα μια φορά η ένταση χτύπησε κόκκινο στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor, καθώς ο Μαρτίκας, που είναι και πάλι υποψήφιος για αποχώρηση, εξαπέλυσε τα βέλη του κατά πολλών, κάνοντας λόγο για... δολοπλοκίες εις βάρος του.

Ο φαρμακοποιός κατάφερε να προκαλέσει την έκρηξη για την οργή της Ασημίνας όταν αναφέρθηκε στον σύντροφό της και γνωστό τραγουδιστή και μουσικό Χρήστο Δάντη.

Ο Σπύρος μίλησε για το γεγονός πως ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είχε αποστηθίσει το τηλέφωνο του Χρήστου Δάντη στο τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας: «Αν Άρη μου αναρωτιέσαι για κ…τούμπα είναι να βλέπω την Βρισηίδα στα πόδια του Άρη. Τον Άρη και την Ασημίνα αγκαλιά κι αγαπημένους. Μου έκανε τρομερή εντύπωση το πως ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ προσπαθούσε να αποστηθίζει το τηλέφωνο του Χρήστου Δάντη σε αντάλλαγμα να πλέξει το εγκώμιο στην Ασημίνα αλλά και να αφήσει… Δεν είπα κάτι άσχημο. Όχι μόνο να εκθειάζει ως νικήτρια την Ασημίνα αλλά είναι η επική κ…τούμπα να μειώσει τον Άρη και να εκθειάσει την Ασημίνα. Κωνσταντίνε μου εύχομαι να έχεις καλή σταδιοδρομία με οποιαδήποτε βοήθεια στην Ελλάδα. Γίνονται τρομερές ανατροπές στην τελική ευθεία».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cke4hie4811d)

«Θα σου έλεγα εγώ αν θα αντιδρούσες το ίδιο. Αγάπη μου δεν πιάνεις το όνομα κάποιου, που δε βρίσκεται στο παιχνίδι και δεν τον γνωρίζεις. Πες μου που τον ξέρει ο Μαρτίκας τον Χρήστο Δάντη; Δεν έπρεπε να το πει καν. Απλά δεν είχε κάτι σε χαρτί στα χέρια του και ψάχνει να πιαστεί από κάτι. Μπας και βρει να ασχοληθεί ο κόσμος με κάτι μαζί του. Είναι ξεφτίλα», είπε η Ασημίνα στην ομάδα της στο Survivor.

Σε άλλο σημείο φανερά εκνευρισμένη συνέχισε: «Έχεις λόγο να αναφέρεις ονόματα, που δεν σε αφορούν; Δεν θα πιάνεις στο στόμα σου αυτό το όνομα. Με ακούς; Πας καλά αγόρι μου; Τι λες ρε, έχεις πρόβλημα;»

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cke4hn5o4f35)

Ο Άρης Σοϊλέδης τόνισε πως σε περίπτωση που χάσουν, θέλει να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί του για να φύγει από το Survivor σε τρεις μέρες κι ότι θα είναι η μόνη αποχώρηση που θα πανηγυρίσει.

Ειδήσεις σήμερα:

Ελληνοτουρκικά: Η προειδοποίηση Μητσοτάκη στον Ερντογάν και οι σταθμοί διεθνοποίησης της τουρκικής προκλητικότητας

Τσίπρας: Επιστρατεύει πέντε «ντάμες» επιστρατεύει στην πορεία προς τις εθνικές εκλογές


Μέσι: «Ενάμιση μήνα δεν μπορούσα να τρέξω μετά τον κορωνοϊό» - Δείτε βίντεο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης