Ο Κώστας Αρζόγλου για τα ριάλιτι επιβίωσης: «Είναι ένα κατιναριό τυλιγμένο με σελοφάν, είναι κάκιστη μυθοπλασία»

Ο Κώστας Αρζόγλου για τα ριάλιτι επιβίωσης: «Είναι ένα κατιναριό τυλιγμένο με σελοφάν, είναι κάκιστη μυθοπλασία»

Η αμφίθυμη σχέση του με τη θάλασσα μετά τον πνιγμό της μητέρας του, η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η μεταθανάτια εμπειρία που είχε - Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του ηθοποιού

arzoglou_reality
Για την καριέρα του στην υποκριτική, τη φοβία που έχει με τη θάλασσα που του στέρησε τη μητέρα του, αλλά και την Αλίκη Βουγιουκλάκη μίλησε ο Κώστας Αρζόγλου σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», ο γνωστός ηθοποιός μίλησε ακόμη, για τη μεταθανάτια εμπειρία που είχε, τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε, αλλά και τα ριάλιτι σόου.

Σχετικά με τις υποχωρήσεις που έχει κάνει, ως ηθοποιός, ο Κώστας Αρζόγλου είπε:

«Έκανα εκπτώσεις στην πορεία μου, δεν έχω μετανιώσει, όμως, καθόλου. Θα επέστρεφα σε καθημερινή σειρά. Τότε αμειβόμουν καλά από την τηλεόραση, αλλά αντιμετώπισα οικονομικές δυσκολίες. Τις οικονομικές μου δυσκολίες τις ευγνωμονώ λιγάκι γιατί με έκαναν καλύτερο. Τον αποτυχημένο ηρώα δεν τον είχα νιώσει ποτέ. Πάντα οι σκηνοθέτες με ζητούσαν για κάτι επιτυχημένο. Οι συνάδελφοί μου καλά κάνουν και ασχολούνται με την παρουσίαση εκπομπών».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckdtkf1975cx)


Για τον χώρο της ελληνικής τηλεόρασης, και αναφερόμενος στους Έλληνες παρουσιαστές αλλά και τα ριάλιτι σόου, είπε στη συνέχεια: «Βλέπω λαθάκια που κάνουν οι παρουσιαστές. Υπάρχουν λαθάκια στα ελληνικά, λαθάκια ορθοφωνίας και όλες χορεύουν. Ακόμα και στα reality που είναι επιβίωσης, λείπει η φαντασία. Είναι ένα κατιναριό τυλιγμένο με σελοφάν. Είναι κάκιστη μυθοπλασία, ο συγγραφέας των μυθοπλασιών θα έφριττε. Βαριέμαι τα μαγειρικά ριάλιτι».

Στη συνέχεια, ο ίδιος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει, ενώ αναφέρθηκε και σε άλλες δουλειές που αναγκάστηκενα κάνει σε νεαρή ηλικία, λέγοντας ότι: «Όταν δούλευα ως οικοδόμος, στις σκαλωσιές που κουβαλούσαμε τσιμέντα, έπαιρνα έναν τενεκέ γιατί ήμουν “τσιλιβήθρι”. Στο τέλος της εβδομάδας ο εργοδότης μού έδινε μισό μεροκάματο».

Για τον χαμό της μητέρας του, ο οποίος επηρέασε και τη σχέση του με τη θάλασσα, ο Κώστας Αρζόγλου σχολίασε: «Έχω μια αμφίθυμη σχέση με τη θάλασσα, θέλω να είναι πάντα εκεί, αλλά δε θέλω να μπω γιατί έφυγε η μαμά μου από πνιγμό. Έχω κλειστοφοβία, μου έχει μείνει από τη χούντα, από το κελί. Σταμάτησαν την παράσταση και με συνέλαβαν».

Σχετικά με τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε, ο ίδιος μίλησε για τη μεταθανάτια εμπειρία που είχε όταν εγχειρίστηκε προκειμένου να αφαιρεθεί όγκος από τον εγκέφαλό του: «Στο Παρίσι, σε ένα τρένο, μια κοπέλα μου είπε “κι εγώ έκανα επέμβαση στον εγκέφαλο”. Της είπα “το φως το είδες;” και συνεννοηθήκαμε. Είναι μια μεταθανάτια εμπειρία. Είναι ένα περίεργο φως σαν να είσαι πάρα πολύ κοντά στον ήλιο, χωρίς να καίγεσαι. Το συναίσθημα είναι όπως όταν είσαι σε ένα μπαλκόνι, υποχωρεί το κιγκλίδωμα και ταυτόχρονα θέλεις να πέσεις και να πιάσεις τον τοίχο πίσω σου».

Δείτε το βίντεο


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckdu5ncvmynl)


Για τις πρώην συντρόφους του και τη σχέση που έχει κρατήσει μαζί του, ο ηθοποιός ανέφερε: «Με τις πρώην συντρόφους μου έχω περίπου φιλικές σχέσεις. Εκείνες δεν ξέρω πως με αντέξανε. Δε νομίζω πως ήμουν εύκολος άνθρωπος για συμβίωση. Υπήρχε μια φάση πολύ μεγάλη στην οποία ήμουν λίγο επηρμένος».

Στην πορεία της συζήτησης, μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Η κουμπάρα μου, Αλίκη Βουγιουκλάκη, ήταν έντιμη και “σκύλα” όταν την έθιγες ή ήθελες να βγάλεις πουρμπουάρ. Την Αλίκη την αγαπάω ακόμα. Όταν ήταν να βαφτίσει τον Παύλο, μου τηλεφώνησε την προηγουμένη και με κάλεσε στο σπίτι να φάμε ψάρι. Μου ζήτησε να της κρατήσω λόγια για το “Πιστεύω”. Της είπα “Μπορείς να το διαβάζεις” και μου απάντησε “τι λες, θα βάλω εγώ γυαλιά;”.

Σήμερα δεν μπορούν να υπάρξουν σταρ του βεληνεκούς της Αλίκης ή της Τζένης Καρέζη. Δεν είναι ένας κόσμος ο οποίος ζητάει σταρ. Σταρ σήμερα είναι κάποιος που επιβίωσε από ένα reality show. Σε αυτούς στρώνουν κόκκινα χαλιά για να περπατούν», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckdu549gi55t)


Ειδήσεις σήμερα:

Πάνος Ζήνας: Ο Μr Cinema και η αναβίωση των Καλλιστείων

Μανώλης Μητσιάς: 50 χρόνια τραγούδια - διαμάντια σε μια συναυλία στον Κήπο του Μεγάρου

Δίκη Τζόνι Ντεπ vs Άμπερ Χερντ: Αντίστροφη μέτρηση για την ετυμηγορία της πολύκροτης δίκης


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης