Η Χριστίνα Μπόμπα δηλώνει συγκινημένη από τα μηνύματα συμπαράστασης

Η Χριστίνα Μπόμπα δηλώνει συγκινημένη από τα μηνύματα συμπαράστασης

Η ανάρτηση που έκανε στο Instagram της και το μήνυμα που έστειλε προς όλους

Xristina_Boba
Η Χριστίνα Μπόμπα τα τελευταία 24ωρα βρέθηκε στο επίκεντρο μετά την απόφασή της να δημοσιεύσει τα αρνητικά μηνύματα που της έστειλαν για τις στιλιστικές επιλογές. Εκπομπές, παρουσιαστές αλλά και πλήθος κόσμου έσπευσαν να την υπερασπιστούν και να εκφράσουν δημοσίως την συμπαράστασή τους στο πρόσωπό της.

Πριν από λίγη ώρα η Χριστίνα Μπόμπα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram έκανε την πρώτη της ανάρτηση και δήλωσε πολύ συγκινημένη από όλους εκείνους που έσπευσαν να σταθούν στο πλευρό της.

«Είμαι συγκινημένη από χθες που διαβάζω όλα αυτά τα μηνύματα και βλέπω όλα αυτά τα stories, posts και δημοσιεύματα. Για μένα είναι τόσο αισιόδοξο να τολμάμε, να μιλάμε και έπειτα όλοι μαζί να γινόμαστε ένα για να αλλάξουμε κάποιες διαστρεβλωμένες πεποιθήσεις βαθιά ριζωμένες στην “καθώς πρέπει” κοινωνία μας! Αν όλοι χαιρόμασταν, αποδεχόμασταν και στηρίζαμε τους γύρω μας να είναι ο εαυτός τους, να κάνουν ότι αγαπούν και θέλουν τότε σίγουρα ο κόσμος μας θα ήταν πολύ καλύτερος», έγραψε στο μήνυμά της η Χριστίνα Μπόμπα.



Κύμα συμπαράστασης για τις φωτογραφίες με το ντεκολτέ
H Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκε στο στόχαστρο κάποιων followers της και εκείνη δεν δίστασε να τους απαντήσει. Η influencer που διαθέτει έναν από τους πιο δυνατούς λογαριασμούς στο Instagram και μοιράζεται πολλές φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της ανέβασε στα stories της τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε επειδή φόρεσε ένα φόρεμα που κατά τη γνώμη κάποιων ήταν αποκαλυπτικό και δεν ταίριαζε με την εικόνα της σωστής μάνας.

«Αν ήμουν άντρας θα συσχέτιζε κανείς την ηθική μου με την ποσότητα του υφάσματός που καλύπτει το σώμα μου; Θα πίστευε κανείς πως θα ήμουν κακός πατέρας επειδή ήμουν σε ένα επαγγελματικό ταξίδι; Επίσης έχουμε άραγε 2022 ή ζούμε στον μεσαίωνα;», έγραψε στο story της, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να ξεσηκωθεί ένα κύμα συμπαράστασης προς το πρόσωπό της.

Boba11
Boba22
Boba33
Boba44
Κλείσιμο


Χριστίνα Μπόμπα: Κύμα συμπαράστασης μετά τις αντιδράσεις

Η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την εκπομπή της αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα. «Αν η Χριστίνα εκείνη τη στιγμή ήταν πίσω από ένα ταμείο σε ένα σούπερ μάρκετ ή σε οποιαδήποτε άλλη δουλειά, καμία δεν θα έλεγε από κάτω κάτι τέτοιο. Ίσα ίσα που θα έλεγαν η μάνα, η ήρωας που δουλεύει για να μεγαλώσει το παιδί της. Θεωρώ ότι κάποια πράγματα είναι τελείως προκαταλήψεις και δυστυχώς είναι προκαταλήψεις που καλλιεργούν γυναίκες για γυναίκες και αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει. Το θεωρώ απαράδεκτο το 2022 μια μαμά να κρίνεται και να σχολιάζετε από άλλες μαμάδες για το αν είναι καλή ή όχι επειδή πήγε ένα ταξίδι», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Ελεονώρα Μελέτη για Χριστίνα Μπόμπα: «Αν δούλευε ταμείο σε σούπερ μάρκετ, θα έλεγαν η μάνα, η ήρωας»


Στο πλευρό της ο Σάκης Τανιμανίδης
Ανάμεσα σε όσους θέλησαν να στηρίξουν τη Χριστίνα Μπόμπα, ήταν και ο σύζυγός της, Σάκης ΤανιμανίδηςΟ παρουσιαστής αναδημοσίευσε μία από τις φωτογραφίες της και τη συνόδευσε με ένα κείμενο, στο οποίο έγραφε: «Είμαι τόσο περήφανος για σένα. Εκτός από την δυναμική, πανέμορφη γυναίκα που γνώρισα, έγινε και μία υπέροχη μητέρα μεγαλώνοντας 2 δίδυμα κορίτσια».

«Το παρακάτω είναι για όλες τις γυναίκες που έγιναν μητέρες. Να κάνεις ό,τι θέλεις, να φοράς ό,τι γουστάρεις, να πηγαίνεις όπου θέλεις και να μη δίνεις λογαριασμό σε κανέναν εκτός από τον ίδιο σου τον εαυτό. Αυτός ξέρει καλύτερα», κατέληξε ο Σάκης Τανιμανίδης στην ανάρτησή του.

sakis97

Στη συνέχεια, ο ίδιος αναδημοσίευσε σχετικά με το θέμα ποστ. «Η μητρότητα δεν έχει dress code», έγραφε στο ένα από τα ποστ.


2222


333

Γέμισε το διαδίκτυο μηνύματα συμπαράστασης
Μέσα σε χρόνο ρεκόρ το διαδίκτυο γέμισε από μηνύματα συμπαράστασης προς τη Χριστίνα Μπόμπα αλλά και προς οποιαδήποτε σύγχρονη γυναίκα – μητέρα, η οποία καθημερινά δέχεται σχόλια για την εμφάνισή της.

labros_xrisitna
Synatsaki
Xristina1
Xristina2
Xristina4
Xrsistina3





Ειδήσεις σήμερα:

Πάνος Ζήνας: Ο Μr Cinema και η αναβίωση των Καλλιστείων

Μανώλης Μητσιάς: 50 χρόνια τραγούδια - διαμάντια σε μια συναυλία στον Κήπο του Μεγάρου

Δίκη Τζόνι Ντεπ vs Άμπερ Χερντ: Αντίστροφη μέτρηση για την ετυμηγορία της πολύκροτης δίκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης