Φώτης Σπύρος: «Έχω βιώσει ρατσισμό για τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις»

Φώτης Σπύρος: «Έχω βιώσει ρατσισμό για τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις»

«Δεν μετάνιωσα που μίλησα για την ομοφυλοφιλία αλλά για τον τρόπο που έγινε», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός - Δειτε όσα είπε

fotis_spuros
Για τις ρατσιστικές συμπεριφορές που έχει δεχθεί εξαιτίας των σεξουαλικών του προτιμήσεων μίλησε ο Φώτης Σπύρος, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός  μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και εξομολογήθηκε ότι δεν μετάνιωσε που μίλησε για το γεγονός ότι είναι ομοφυλόφιλος αλλά για τον τρόπο με τον οποίο συνέβη. 


«Μετάνιωσα για τον τρόπο που έγινε. Ήταν λάθος η στιγμή. Δεν ήμουν σε κατάσταση τη δεδομένη στιγμή να μιλήσω γι’ αυτό. Έπρεπε να γίνει πιο σοβαρά. Ωστόσο τότε είχα το θέμα της αρρώστιας, του αλκοολισμού και δεν ήθελα να γίνει τότε», είπε συγκεκριμένα, ενώ στην ερώτηση, για τον εάν πιστεύει πως ο κόσμος το έχει πλέον αποδεχτεί, ο Φώτης Σπύρος απάντησε: «Όχι μην λέμε ό,τι θέλουμε . Έχουμε δρόμο ακόμα. Τώρα έχουμε το ότι και να έχεις πρόβλημα με τους γκέι, δεν μπορείς να μιλήσεις, γιατί θα φας κράξιμο. Είμαστε των άκρων».

Τέλος, ο ίδιος εξομολογήθηκε ότι έχει υποστεί ρατσισμό σε μικρότερη ηλικία, για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του και σε σχετική ερώτηση απάντησε:

«Βέβαια. Όταν ήμουν πιο μικρός, τα πράγματα δεν ήταν καθόλου εύκολα. Θυμάμαι έλεγα «γιατί σε έμενα Θεέ μου, γιατί να το περνάω όλο αυτό;»… Μακάρι τα παιδιά πλέον να μη νιώθουν έτσι και να σεβόμαστε όλοι τις επιλογές όλων χωρίς υπερβολές και κακίες».

Δείτε όσα είχε πει σχετικά με την ομοφυλοφιλία πριν από μερικούς μήνες, σε τηλεοπτική συνέντευξή του


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg0hcgv0tbkh)



Στην ίδια συνέντευξη, ο Φώτης Σπύρος μίλησε και για τη μάχη που έδωσε να αντιμετωπίσει τον αλκοολισμό.

«Το "νίκησες" με τον αλκοολισμό δεν μπορούμε να το λέμε ποτέ. Είναι πάντα μεγαλύτερο από εσένα», είπε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Λίγο να αφεθείς θα ξανά πέσεις στο αλκοόλ. Είσαι πάντα εν δυνάμει αλκοολικός, κάθε μέρα μπορείς να πας στο περίπτερο και να πάρεις να πιείς. Το σίγουρο είναι ότι είναι μεγάλη δουλειά το ότι έχω καταφέρει εδώ και έξι χρόνια να μην βάλω σταγόνα στο στόμα μου. Είναι κατόρθωμα. Πάλεψα πολύ με τον αλκοολισμό. Έδωσα σχεδόν δυόμισι χρόνια από την ζωή μου γι’ αυτή την πάλη. Και συνεχίζω να παλεύω καθημερινά. Κάθε βράδυ λέω στον εαυτό μου ότι χαίρομαι που δεν ήπια και σήμερα. Η περίοδος του αλκοολισμού ήταν γεμάτη σκοτάδια. Πολλά όνειρα μου χάθηκαν στην πορεία εξαιτίας αυτού».

Τέλος, ο ηθοποιός εξομολογήθηκε, πώς επηρεάστηκε η σχέση του με την οικογένεια και το στενό του περιβάλλον.

Πιο αναλυτικά έιπε: «Η οικογένεια μου, το περιβάλλον μου είχαν να μου μιλήσουν σχεδόν τρία χρόνια. Και πολύ καλά έκαναν, τους ευχαρίστησα γι’ αυτή τους τη στάση. Όταν αποφάσισα να μπω στο πρόγραμμα, έπρεπε κάποιος να υπογράψει, ο πατέρας μου μόλις είχε φύγει από τη ζωή, οπότε πήρα τη μάνα μου να υπογράψει, όπως κι έγινε».


Ειδήσεις σήμερα:

Τσαβούσογλου: Νέες αιχμές κατά της Ελλάδας σε δηλώσεις για την ένταξη Σουηδίας-Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ

Στηβ Μιλάτος: Ελεύθερος με εγγύηση 2.000 ευρώ και εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα 2 φορές το μήνα

Έλεν Ντε Τζένερις: Οι πιο ξεκαρδιστικές φάρσες που έκανε στους ανυποψίαστους διάσημους φίλους της

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης