Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Το ευχαριστώ ακόμα και σε αυτούς που δεν τον στήριξαν

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Το ευχαριστώ ακόμα και σε αυτούς που δεν τον στήριξαν

Ο TikToker έρχεται το μεσημέρι Ελλάδα και λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο έκανε την πρώτη του ανάρτηση  – Με πόσα λεφτά επιστρέφει στις αποσκευές του;

survivor-emanoyil
Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ εδώ και μερικά 24ωρα αποτελεί παρελθόν από το Survivor. O TikToker ετοίμασε βαλίτσες και αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο. Ο Κωνσταντίνος λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για το ταξίδι της επιστροφής θέλησε να στείλει μήνυμα στους διαδικτυακούς του φίλους.

Μέσα από τα stories που ανέβασε στο Instagram του ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν αλλά και όσους δεν τον στήριξαν μέσα στο παιχνίδι. Ο ίδιος ενημέρωσε πως σήμερα στις 3 το μεσημέρι αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα μετά από ένα πολύωρο ταξίδι. Έστειλε τα φιλιά του και την αγάπη του και υποσχέθηκε πως έχει πολλά να πει.

Δείτε το βίντεο με τις πρώτες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ
Η πρώτη ανάρτηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ μετά την αποχώρησή του από το Survivor


Οι δηλώσεις του Εμμανουήλ μόλις άκουσε ότι αποχωρεί από το Survivor
«Αφού είπες το όνομα μου τελικά, έκλαψα, τελείωσε θα φύγω με τη χαρά και την τρέλα μου. Ξεπέρασα πολλές φοβίες και άγχη μου. Θα σας περιμένω στην Μύκονο να πιούμε καφέ και να κάνουμε πολύ ωραία πράγματα. Η Ασημίνα αξίζει να κερδίσει το φετινό Survivor, θέλω πραγματικά να το πάρει εκείνη», ήταν τα πρώτα λόγια όταν ο Γιώργος Λιανός του ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το Survivor.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck95m115tqb5)


Με πόσα χρήματα αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ
Κλείσιμο
Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μπήκε στο Survivor στις 27 Μαρτίου. Η εκκεντρική προσωπικότητά του συγκέντρωσε τα σχόλια των χρηστών των Social Media από την πρώτη κιόλας ημέρα. Αμέτρητοι οι τσακωμοί, οι ίντριγκες, τα τραγούδια, οι χοροί και τα δράματα, μέχρι την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, που έφερε χαμόγελα στην ομάδα του. Έχοντας παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο για οκτώ εβδομάδες, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης με περίπου 8.000 ευρώ στον λογαριασμό του, καθώς -σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά- το ποσό που λάμβανε εβδομαδιαία ανερχόταν στα 1.000 ευρώ.

Ειδήσεις σήμερα:

Οι αποκαλύψεις της Κέλιαν Κόνγουεϊ: Ο Tραμπ φοβάται τη Μελάνια - Οι εκλογές χάθηκαν λόγω του Τζάρεντ

Εντυπωσίασε η πρεμιέρα του «Elvis» στις Κάννες - Δείτε φωτογραφίες με τους λαμπερούς καλεσμένους

Αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά: «Η μητέρα μπορεί να τον επισκεφτεί όποτε θέλει», δηλώνει ο Νορβηγός πατέρας


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης