Η Σακίρα ποζάρει αγκαλιά με τους Maneskin στις Κάννες

Η Σακίρα ποζάρει αγκαλιά με τους Maneskin στις Κάννες

Το ιταλικό συγκρότημα και η Κολομβιανή τραγουδίστρια συμμετείχαν στο soundtrack της ταινίας «Elvis»

Shakira
Έφτασε η σειρά των μουσικών και των τραγουδιστών να ανέβουν τα σκαλιά των Καννών. Με αφορμή την προβολή της νέας ταινίας του Baz Luhrmann, η Σακίρα και οι Maneskin έδωσαν το παρών.

Το βράδυ της Πέμπτης, οι δύο καλλιτέχνες πήγαν στην προβολή της ταινίας «Elvis», της τελευταίας ταινίας του Baz Luhrmann, η οποία παρακολουθεί τη ζωή του τραγουδιστή Elvis Presley. Το ιταλικό συγκρότημα και η Κολομβιανή τραγουδίστρια συμμετείχαν στο soundtrack της ταινίας. Η επίσημη περιγραφή της Warner Bros. για το φιλμ αναφέρει πως η ιστορία θα εξερευνήσει την πολύπλοκη δυναμική της σχέσης του Πρίσλεϊ με τον μάνατζέρ του, που κράτησε περισσότερα από 20 χρόνια, από την καλλιτεχνική «εκτόξευση» του Πρίσλεϊ, μέχρι το τέλος της “εποχής της αθωότητας” στις ΗΠΑ.

Η Shakira εμφανίστηκε με ένα στράπλες μίνι χρυσό φόρεμα. Λιτή και κομψή, η τραγουδίστρια δεν χρειαζόταν πολλά αξεσουάρ για να λάμψει..

Η τραγουδίστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τον περσινό νικητή της Eurovision Damiano David και ένα ακόμα μέλος των Maneskin.

«Χάρηκα που σας γνώρισα στο afterparty του Elvis...Ας φτιάξουμε μουσική μαζί», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία.


Νωρίτερα η Σακίρα είχε περπατήσει στο κόκκινο χαλί και εντυπωσίασε φορώντας ένα μαύρο φόρεμα ενώ αποκάλυψε πως αυτή είναι η πρώτη φορά που πηγαίνει στο φεστιβάλ των Καννών.

Κλείσιμο
Shakira1
Shakira2


Ειδήσεις σήμερα:

Οι αποκαλύψεις της Κέλιαν Κόνγουεϊ: Ο Tραμπ φοβάται τη Μελάνια - Οι εκλογές χάθηκαν λόγω του Τζάρεντ

Εντυπωσίασε η πρεμιέρα του «Elvis» στις Κάννες - Δείτε φωτογραφίες με τους λαμπερούς καλεσμένους

Αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά: «Η μητέρα μπορεί να τον επισκεφτεί όποτε θέλει», δηλώνει ο Νορβηγός πατέρας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης