Νότης Χριστοδούλου: Ποζάρει γυμνός στο Instagram

Νότης Χριστοδούλου: Ποζάρει γυμνός στο Instagram

Δείτε το αποκαλυπτικό στιγμιότυπο που δημοσίευσε ο τραγουδιστής

xristodoulount
Μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική φωτογραφία ανάρτησε ο Νότης Χριστοδούλου.

Ο τραγουδιστής φωτογραφήθηκε εντελώς... γυμνός και δημοσίευσε το στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Χωρίς να γράψει τίποτα στη λεζάντα, αφού η εικόνα... «μιλάει από μόνη της», ο τραγουδιστής δέχτηκε πολλά σχόλια από το κοινό του, κυρίως με emoji σε σχήμα καρδιάς ή φωτιάς.

Δείτε τη φωτογραφία:

notis

xristodoulounotis
Πρόσφατα ο Νότης Χριστοδούλου μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του.

Ο τραγουδιστής που γνωρίσαμε, πριν λίγα χρόνια, μέσα από τη συμμετοχή του στo πρώτο Fame Story δήλωσε σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Στα 25 μου είπα την αλήθεια μου στην μητέρα μου. Όταν βρήκα έναν άνθρωπό με τον οποίο ζήσαμε μαζί 16 χρόνια υπέροχα. Στην αρχή λοιπόν της σχέσης μας και όταν κατάλαβα ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν ένα διαμάντι για μένα θέλησα να το πω στην μητέρα μου. Η μητέρα μου κουβαλούσε αυτό με το οποίο γαλουχήθηκε από την δική της μητέρα. Μου είπε “ευχαριστώ που μου το είπες, εγώ δεν μπορώ να το αποδεχτώ και κάνω ότι το ξεχνάω”. Τον πατέρα μου τον είδα δύο φορές στη ζωή μου. Βάζω Χ. Θα προτιμούσα χίλιες φορές που θα είχα έναν ομοφυλόφιλο πατέρα που θα με στήριζε και θα με αγαπούσε και θα ήταν συνοδοιπόρος στη ζωή μου. Αν πάρουμε όλη μου την πορεία εγώ οπισθοχωρώ και από το τραγούδι κι από την τηλεόραση για να βρω την επιβεβαίωση της οικογένειάς μου. Ήταν η ανάγκη επιβεβαίωσης. Το ζητούμενο ήταν να μου πει η μητέρα μου σε αποδέχομαι όπως είσαι κι είμαι δίπλα σου».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ci974h3nvqsx)
Κλείσιμο

Έκτοτε, τα μηνύματα συμπαράστασης που δέχεται είναι αμέτρητα κι ο ίδιος θέλησε να ευχαριστήσει το κοινό για τη στήριξη που δέχεται.

«Νιώθω ανακούφιση τώρα που σας έχω δείξει τις πληγές μου… Ήταν ένας σκοτεινός και επίπονος δρόμος γεμάτος ανασφάλεια και φόβο», είχε γράψει.



Ειδήσεις σήμερα

Άγιον Όρος: Επίσκεψη Οικ. Πατριάρχη Βαρθολομαίου με βαρύνουσα σημασία


Αυτός είναι ο 18χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε 19 μαθητές και δύο δασκάλους σε δημοτικό σχολείο του Τέξας


Survivor: Χαμός στην «τυφλόμυγα» με Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να… αλλάζει ομάδα – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης