Ο Νότης Χριστοδούλου για τη σεξουαλικότητά του: «Νιώθω ανακούφιση που σας έχω δείξει τις πληγές μου»

Ο Νότης Χριστοδούλου για τη σεξουαλικότητά του: «Νιώθω ανακούφιση που σας έχω δείξει τις πληγές μου»

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο Instagram ο τραγουδιστής κι ευχαριστεί το κοινό του για τη στήριξη - Η αποκάλυψη για τη σεξουαλική του ταυτότητα

notis-xristodoulou3
Ένα κύμα αγάπης δέχτηκε στα social media ο Νότης Χριστοδούλου, μετά τη δημόσια εμφάνισή του και την συζήτηση γύρω από τη σεξουαλικότητά του.

Ο τραγουδιστής που γνωρίσαμε, πριν λίγα χρόνια, μέσα από τη συμμετοχή του στo πρώτο Fame Story, μίλησε ανοιχτά για την σεξουαλικότητά του, πριν κάποιες ημέρες σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Στα 25 μου είπα την αλήθεια μου στην μητέρα μου. Όταν βρήκα έναν άνθρωπό με τον οποίο ζήσαμε μαζί 16 χρόνια υπέροχα. Στην αρχή λοιπόν της σχέσης μας και όταν κατάλαβα ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν ένα διαμάντι για μένα θέλησα να το πω στην μητέρα μου. Η μητέρα μου κουβαλούσε αυτό με το οποίο γαλουχήθηκε από την δική της μητέρα. Μου είπε “ευχαριστώ που μου το είπες, εγώ δεν μπορώ να το αποδεχτώ και κάνω ότι το ξεχνάω”. Τον πατέρα μου τον είδα δύο φορές στη ζωή μου. Βάζω Χ. Θα προτιμούσα χίλιες φορές που θα είχα έναν ομοφυλόφιλο πατέρα που θα με στήριζε και θα με αγαπούσε και θα ήταν συνοδοιπόρος στη ζωή μου. Αν πάρουμε όλη μου την πορεία εγώ οπισθοχωρώ και από το τραγούδι κι από την τηλεόραση για να βρω την επιβεβαίωση της οικογένειάς μου. Ήταν η ανάγκη επιβεβαίωσης. Το ζητούμενο ήταν να μου πει η μητέρα μου σε αποδέχομαι όπως είσαι κι είμαι δίπλα σου», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ci974h3nvqsx)

Έκτοτε, τα μηνύματα συμπαράστασης που δέχεται είναι αμέτρητα κι ο ίδιος θέλησε να ευχαριστήσει το κοινό για τη στήριξη που δέχεται.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες. Η μία δείχνει μία παιδική ζωγραφιά και στην άλλη ο τραγουδιστής γράφει: «Νιώθω ανακούφιση τώρα που σας έχω δείξει τις πληγές μου… Ήταν ένας σκοτεινός και επίπονος δρόμος γεμάτος ανασφάλεια και φόβο. Πλέον μαθαίνω να τις αποδέχομαι, να τις περιποιούμαι, να τις αγαπώ και να τις επουλώνω. Συνειδητοποιώ ότι δεν είμαι μόνος, ότι υπάρχουν τόσοι άνθρωποι εκεί έξω που παλεύουν εξίσου αλλά και τόσοι άλλοι που είναι έτοιμοι να στηρίξουν και να μοιράσουν αγάπη… Κατανοώ ότι ο φόβος είναι αυτός που με καθηλώνει. Βλέπω όμως ότι δεν είμαι μόνος, ότι δεν είμαστε μόνοι. Ελπίζω και εύχομαι να έβαλε έστω και ένα λιθαράκι στο δύσκολο έργο κατά της ομοφοβίας, του ρατσισμού, της πατριαρχίας και των στερεοτύπων, που στεναχωρούν, βασανίζουν, απορρίπτουν, κακοποιούν και θέτουν άδικα στο περιθώριο τόσες ψυχές. Θα συνεχίσω την προσπάθεια και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια. Ευχαριστώ για την αγάπη. Την ανταποδίδω με μια παιδική μου ζωγραφιά πριν πολλά χρόνια στο δημοτικό».

Δείτε την ανάρτησή του:

Κλείσιμο




Ειδήσεις σήμερα:

Για «εγκλήματα πολέμου» στην Ουκρανία κατηγορεί ο Σάντσεθ την Ρωσία

Μικρή αύξηση του ιικού φορτίου στα λύματα της Θεσσαλονίκης

Η Ρωσία μπορεί να λύσει τα προβλήματά της με πώληση πετρελαίου, λέει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης