Ο Κώστας Καζάκας για τις ερωτικές σκηνές με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Δεν της βγαίνει»

Ο Κώστας Καζάκας για τις ερωτικές σκηνές με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Δεν της βγαίνει»

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο ηθοποιός της κωμικής σειράς «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα»

Μπουκουραν
Ο Κώστας Καζάκας, γνωστός και ως «Μπουκουράν» από τους «Συμπέθερους απ’ τα Τίρανα», μίλησε για τη συνεργασία του με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, αλλά και τις ερωτικές σκηνές που γύρισαν, για χάρη της σειράς.

Πιο αναλυτικά, ο Κώστας Καζάκας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου μίλησε αρχικά για την απόφασή του, να γίνει ηθοποιός, ενώ αποκάλυψε στην πορεία, πως λόγω του ότι δεν ήταν καλός μαθητής, ο πατέρας του πίστευε ότι δεν θα τα κατάφερνε στην υποκριτική. 

Σχετικά με αυτό είπε:

«Αυτός ήταν ψαράς και νόμιζε ότι το καλύτερο για μένα, για να μην παιδεύομαι στη ζωή μου, θα ήταν να γίνω καπετάνιος» και μετά αποκάλυψε, ότι για αυτόν τον λόγο πήγε να δουλέψει στα καράβια, όταν τελείωσε το σχολείο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck80qatn7mzt)


Στην πορεία της συνέντευξης, ο Κώστας Καζάκας αναφέρθηκε στο σίριαλ «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», όπου αποκάλυψε ότι η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ντρεπόταν όταν γύριζαν τις ερωτικές σκηνές.

«Δεν γελάμε στις ερωτικές σκηνές, όχι. Γιατί η Ελισάβετ, όσο φαίνεται… γιατί είναι ένας άνθρωπος πολύ αλέγκρος, σε αυτά τα πρώτα έλεγε "Σιγά σιγά Κώστα, σιγά σιγά". Δεν μπορεί να φιλιέται με… Ντρεπόταν. Λέω "αν δεν ήμουν εγώ"; Μου λέει "δεν θα φιλιόμουν καθόλου, ευτυχώς που είσαι εσύ". Δεν της βγαίνει. Που είναι ένας άνθρωπος έξω καρδιά. Σε αυτό ήταν πάντα λίγο κρατημένη», είπε συγκεκριμένα, ο Κώστας Καζάκας.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck81i55euw01)




Ειδήσεις σήμερα:

Παραλήρημα Μπαχτσελί με ύβρεις κάτα του Μητσοτάκη: «Ύπουλος και άνανδρος όσο οι παππούδες του»

Κλείσιμο








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης